© Publicitātes foto

Labdarības biedrība “Pipars” sadarbībā ar Imantas tirgu un Grilētāju brālību, 1.jūnijā organizē Labdarības tirgus dienu, kas pēc būs jau otrais šāda veida pasākums.

Pipars stāsta, ka tiek aicināti pieteikties tirgotāji, jo tieši no dalības iegūtie līdzekļi un ziedojumi tiks novirzīti projekta “Ķepu terapija” atbalstam.

Tirgotāji, samaksājot simbolisku dalības maksu, varēs ne tikai tirgoties un jauki pavadīt laiku, bet jau sākumā būs paveikuši svētīgu darbu.

Pieteikties tirdzniecībai var, rakstot e pastu - info@imantastirgus.com. Pasākums tiek organizēts kā pasākums ģimenēm ar bērniem, jo būs gan garšīgi ēdieni, gan dzērieni, gan kārumi bērniem, gan dažādas meistarklases un amatnieku darbu tirdziņš.

Būs arī Grilētāju brālības darbnīca-grilēšana entuziastiem, kā arī grilēšanas sacensības. Visas dienas garumā būs degustācijas un iespēja iegādāties dažādus mājsaimniecības produktus par īpaši pievilcīgām cenām.

No plkst. 12 līdz pat vakaram darbosies skatuve, kur varēs vērot grupas “Laime pilnīga”, “The Tunes”, “Sub Scriptum”, duetu “Neprāts”, kā arī Katrīnu Gupalo un Gati Mūrnieku, vakara noslēgumā uzstāsies 90. gadu elektroniskās mūzikas supergrupa “LLL”.

Pasākuma mērķis ir savākt līdzekļus Bērnu Slimnīcas fonda projektam “Ķepu terapija”.

Kanisterapija Latvijā ir zināma vairākus gadus, bet 2024. gadā tā pirmo reizi ienāca slimnīcā. Pozitīvas emocijas no saskarsmes ar īpaši apmācītajiem suņiem gūst ne tikai bērni, bet arī viņu ģimenes locekļi un Bērnu slimnīcas darbinieki.

Uzdod sev interesējošo jautājumu NRA Dzīvesstila ekspertiem, sūtot to uz e-pastu: dzivesstils@nra.lv