Vistas zupa ar skābenēm

© Foto: publicitātes

Pipars stāsta, ka šī zupa būs īpaši piemērota kādai jaukai, mazliet vēsākai un lietainai pēcpusdienai. Tāpat tā lieliski noderēs arī septembrim un rudens sākumam.

SASTĀVDAĻAS (4 porc.):

4 vistas stilbiņi

300 g skābenes

5-6 jaunie kartupeļi

1 neliels sīpols

10 g sviests

3 vārītas olas

2 lauru lapas

3-4 smaržīgo piparu graudiņi

sāls

PAGATAVOŠANA (35 min.):

Foto: Pexels.com

1.Sīpolu nomizo, sagriež mazos kubiņos. Katlā ar biezu apakšu izkausē sviestu un ātri apcep tajā sīpolus. Tad pievieno vistas stilbiņus, apcep no abām pusēm.

2.Kamēr cep stilbiņus, nomizo un sagriež kubiņos kartupeļus. Tos pievieno katlā, pievieno arī lauru lapas, smaržīgos piparus, apmēram 1,5 l ūdens, pēc garšas sāli un vāra līdz kartupeļi ir gatavi.

3.Pa to laiku noskalo un sagriež skābenes. No zupas izņem stilbiņus, pievieno skābenes, vāra līdz skābenes maina krāsu.

4.Gaļu atdala no kauliem, kārto porcijas šķīvjos. Pārlej ar zupu un katrā šķīvī pievieno sagrieztu olu. Pasniedz uzreiz.

Lai labi garšo!

Vairāk receptes meklē, šeit

Dzīvesstils

Ikviens savas dzīves laikā ir piedzīvojis deguna asiņošanu, taču izrādās, ka par deguna asiņošanu ir vēlams zināt vairāk, īpaši, ja deguna asiņošana atkārtojas.

Svarīgākais