Pipars

3.nov
“Gandrīz siļķe kažokā, bet vienkāršotā versijā. Mierīgi var pasniegt svētkos. Ieraudzīju vienā zviedru mājas lapā un nolēmu padalīties ar recepti. Es nezinu, vai tas zviedriem ir kāds nacionālais ēdiens, piemēram, kā mums rasols. Es nolēmu, ka mūsu mentalitātei noteikti garšos,” iedrošina virtuves huligāns Pipars.
2.nov
Virtuves huligāns Pipars stāsta, ka šī nav siera kūka un nav arī sacepums. “Tas tik tiešām ir biezpiena plācenītis, tikai ļoti liels. Un pārliets ar šokolādes glazūru. Un tas ir ļoti gards,” iedrošina Pipars.
27.okt
“Ja brokastīs, pusdienās vai launagā gribās karstmaizītes, tam nav obligāti jākarsē krāsns. Visu var pagatavot karstā gaisa krāsnī,” padomā dalās virtuves huligāns Pipars.
26.okt
Rudens ir īsts zupu gadalaiks. Tā vien kārojas pēc gardas un siltas zupas. Tam piekrīt arī virtuves huligāns Pipars, kurš lasītājiem piedāvā savu tomātu zupas recepti.
23.okt
Virtuves huligāns Pipars ir pazīstams ar savu mērķtiecību un lielajām darba spējām. Tam par piemēru var minēt viņa jaunāko lolojumu – labdarības kafija.
20.okt
Virtuves huligāns Pipars akcentē – šī recepte derēs visiem dārzeņiem un garša būs atkarīga no tā, kādas garšvielas pievienos.
19.okt
Virtuves huligāns Pipars stāsta, ka šis pīrāgs ir īstu latviešu un skandināvu gaumē. Turklāt droši šprotes var likt vairāk, jo bez šprotēm šis pīrāgs zaudē visu burvību.
6.okt
“Recepti atradu vecmāmiņas recepšu kladē. Ābolus, protams, var aizvietot ar citiem augļiem un ogām - visu, kas ir saldēts vai piedāvājumā tirgū. Klāt pasniedz šokolādes mērci vai arī uzputotu saldo krējumu,” iesaka virtuves huligāns Pipars.
29.sep
Pipars stāsta, ka šī šķietami tradicionālā pasta ar nosacīti Boloņas mērces pieskaņu viegli pārtop par kaut ko mazliet interesantāku. Atliek tikai pievienot sieru un bietes.
28.sep
Atzīmē septembra izskaņu kopā ar Pipara ēdienu, kas ļaus novērtēt kartupeļus no jauna.
22.sep
Septembris ir īsts rudens labumu mēnesis. Un bez āboliem arī šis laiks nav iedomājams. Tam pievienojas arī virtuves huligāns Pipars, kas dalās ar savu biezpiena – ābolu vafeļu recepti, kas noderēs tiem, kuri mīl brīvdienās sevi un savu ģimeni palutināt.
21.sep
Virtuves huligāns Pipars stāsta, ka pupas ir nepelnīti aizmirsts produkts, taču tās noteikti būtu jāiekļauj ēdienkartē.
15.sep
Ne velti svētdienas sauc par ģimenes dienām. Izmēģiniet receptes, kas atklās jaunas garšas.
14.sep
Virtuves huligāns Pipars ir pārliecināts, ka sestdiena ir īstā diena, lai ceptu garšīgas lietas un lutinātu savus mīļos.
8.sep
Suminot Tēva dienu, virtuves huligāns Pipars aicina pārsteigt tēvus, vectēvus un arī krusttēvus.
7.sep
 Brīvdienām piestāv ēdieni, kas ir salīdzinoši vienkārši un garšos visai ģimenei. Liekam galdā virtuves huligāna Pipara krāsainās kartupeļu pankūkas, kas uz šķīvja izskatīsies lieliski.
2.sep
Šodien ir svētku diena! Un bez svētku cienasta neiztikt. Parūpējieties par desertu, kas garšos gan maziem, gan lieliem.
1.sep
Pipars stāsta, ka šī zupa būs īpaši piemērota kādai jaukai, mazliet vēsākai un lietainai pēcpusdienai. Tāpat tā lieliski noderēs arī septembrim un rudens sākumam.
31.aug
Pipars uzsver, ka vasaras izskaņai šī recepte pie grilētas gaļas vai zivs būs ideāli.
25.aug
Pipars stāsta, ka uz iesma grilēta forele ir pati senākā zivs pagatavošanas metode.