Ābolu saldmaizītes Pipara gaumē

© Foto: publicitātes

“Recepti atradu vecmāmiņas recepšu kladē. Ābolus, protams, var aizvietot ar citiem augļiem un ogām - visu, kas ir saldēts vai piedāvājumā tirgū. Klāt pasniedz šokolādes mērci vai arī uzputotu saldo krējumu,” iesaka virtuves huligāns Pipars.

Sastāvdaļas:

8 tostermaizes šķēles

2 nelieli āboli

2 olas

1/2 citrons

vaniļas cukurs

pūdercukurs

kanēlis

eļļa

Foto: publicitātes

Pagatavošana:

1.Ābolus nomizo, izgriež serdi un sagriež mazākos kubiņos. Pārliek bļodiņā, pievieno vaniļas cukuru, pūdercukuru pēc garšas, kanēli un samaisa. Piespiež arī citrona sulu.

2.Atsevišķi lēzenā bļodā uzputo olas.

3.Maizes šķēlēm nogriež garozas. Maizi pārliek uz darba virsmas un ar mīklas rulli izrullē, cik plānu vien iespējams. Gar vienu malu saliek ābolus un satin. Uzreiz apviļā olā un liek cepties uzkarsētā cepeškrāsnī. Cep diezgan ātri, lai nepaspēj piedegt.

4.Pasniedz pārkaisot ar pūderucukuru un kanēli.

Lai labi garšo!

Dzīvesstils

Mūsdienās par vienu no galvenajiem modes uzdevumiem varētu uzskatīt individualizāciju, proti, to, ka apģērbs un dizains tomēr pakārtojas katra individuālajam stilam, vēlmēm un vajadzībām. Tas, protams, neizslēdz to, ka šad un tad kļūstam vāji un kādam no modes diktētajiem trendiem vai aktualitātēm sekojam akli un pēkšņa impulsa vadīti.

Svarīgākais