Pipars prezentē savu kafiju un tic, ka pasauli spēs padarīt nedaudz labāku

© Foto: Santa Duniska

Virtuves huligāns Pipars ir pazīstams ar savu mērķtiecību un lielajām darba spējām. Tam par piemēru var minēt viņa jaunāko lolojumu – labdarības kafija.

Šis ir viņa jaunais, sociāli nozīmīgais projekts, jo viens eiro no katras pārdotās kafijas paciņas tiks novirzīts kāda bērniņa sapņa piepildīšanai.

Ideja par kafiju radās cēli

Foto: Santa Duniska

Pipars stāsta, ka doma par kafiju ar pievienoto vērtību bija jau sen, taču, lai viss notiktu, ir jāsaliekas puzlei, jāsatiekas īstajiem cilvēkiem.

“Tā es satiku puišus no “Tiny Giant” kafijas grauzdētavas. Tagad varam rītu sākt ar labu kafijas tasi un sajūtu, ka esi padarījis pasauli nedaudz labāku, jo, iegādājoties šo kafiju, jau esi paveicis ko labu.

To, ka jāpalīdz tieši bērnu sapņu piepildīšanai, sapratu pēc nelielas kampaņas, kad vācām līdzekļus sešgadīgās Adriānas sapnīša piepildīšanai. Adriāna diemžēl zaudēja cīņā ar retu mīksto audu audzēju, bet turpināja ticēt, ka vēl piepildīs savu sapni un peldēsies kopā ar delfīniem. Mazāk kā diennakts laikā nepieciešamie līdzekļi tika savākti pat dubultā.

Mums patiešām ir lieliski cilvēki visapkārt. Latvieši ir ne tikai dziedātāju tauta, bet arī ziedotāji. Mēs nepaejam garām palīgā saucieniem, bet sadzirdam tos.

Ar šo kafiju es vēlos parādīt piemēru uzņēmējiem, cik vienkārši mēs varam palīdzēt sabiedrībai, palīdzēt tiem, kam to vajag visvairāk. Padarīsim pasauli nedaudz labāku!

Pipara espreso

Foto: Santa Duniska

Pipara kafija ir vienreģiona kafija no Brazīlijas. Espreso grauzdējums ar pilnmiesīgu tekstūru, labi sabalansēta ar grauzdētu lazdu riekstu, karameļu notīm un ilgi noturīgu tumšās šokolādes pēcgaršu. Ideāli paradzēta espreso automātiem, kā arī visiem ierastajiem pagatavošanas veidiem.

Šādi var raksturot labo darbu kafiju “Pipara espreso”, kas radīta Latvijas uzņēmuma “Tiny giant” kafijas grauzdētavā un ideāli piemērota labiem cilvēkiem.

Foto: Santa Duniska

Kāpēc labiem cilvēkiem? Jo viens eiro no katras pārdotās kafijas paciņas tiks novirzīts kāda bērniņa sapņa piepildīšanai. Tik vienkārši ir darīt labus darbus. Vienkārši iegādājies un pagatavo īsto kafiju.

Nepaliec vienaldzīgs

“Jau pavisam drīz vietnē www.pipars.lv sadaļā “Kafija” interesenti varēs iepazīties ar stāstiem un bērnu sapņiem, ko varēsim piepildīt. Katru reizi iegādājoties “Pipara kafiju” būs iespēja nobalsot, kuru bērniņa sapni vēlēsies atbalstīt un palīdzēt piepildīt. Šādi kopīgiem spēkiem padarīsim šo pasauli nedaudz gaišāku un labāku,” stāsta kafijas idejas autors un kulinārijas blogeris Pipars.

Dzīvesstils

Jau izsenis tieši rudens ir vīrusu un saaukstēšanās laiks. Sākoties lapkritim, gaiss paliek aukstāks un cilvēki bieži šīs gaisa masas ignorē, tāpēc rūpes par veselību un imunitāti paliek otrajā plānā. Ko darīt, ja pirmais par sevi signalizē iekaisis kakls? Lasi tālāk un uzzini! Iespējams, ka tiksi “sveikā, cauri” ar labu tēju.

Svarīgākais