Kukurūzas mērce 5 minūtēs

© Foto: publicitātes

“Jo aukstāks laiks aiz loga, jo vairāk vakarus gribas pavadīt mājās, skatoties filmas un aicinot ciemos draugus. Kādi tusiņi bez uzkodām? Un kādas uzkodas bez mērcītēm? No tā visa izriet, ka garajos un tumšajos vakaros mērcītes ir pat obligātas,” atzīmē virtuves huligāns Pipars.

Šī recepte noderēs gan jauniešiem, gan vecākiem!

SASTĀVDAĻAS (vienai kompānijai):

400 g konservēta kukurūza

1 neliels sīpols

2 ķiploka daiviņas

1 ēd.k. labas majonēzes

Foto: Pexels.com

PAGATAVOŠANA (5 min.):

1.Ķiploka daiviņas nomizo un ieliek belnderī. No kukurūzas notecina šķidrumu un arī ieber blenderī. Pievieno arī majonēzi un visu sablendē, līdz masa ir viendabīga. Pēc garšas pievieno sāli un smalki sagrieztus sīpolus.

2.Pasniedz ar čipšiem, dārzeņiem vai citām uzkodām.

Lai labi garšo!

Vairāk receptes meklē, šeit

Dzīvesstils

Rabarbers un panna cotta varētu šķist neparasta kombinācija, bet tie ir kā radīti viens otram. Maigā, krēmīgā panna cotta bāze ideāli kontrastē ar rabarberu skābenumu, radot desertu, kas ir gan izsmalcināts, gan atsvaidzinošs. Un, jā - to pagatavot ir vieglāk, nekā izklausās! Ar recepti dalās “The Guardian”.

Svarīgākais