Pikantie siļķu salāti

© Foto: publicitātes

Virtuves huligāns Pipars stāsta, ka šie ir salāti ar raksturu. “Vēl var pievienot vārītu kartupeli un skābētus kāpostus un tad būs vinegrets, bet, ja tos nepievieno, tad sanāks salāti. Un ļoti garšīgi salāti,” iedrošina Pipars.

SASTĀVDAĻAS (4-5 porc.):

250 g “Gardums” siļķu filejas marinādē “Kaija”

250-300 g vārītas bietes

150 g zaļie zirnīši

1 sīpols

1 marinēts halapenjo pipars

2 ēd.k. eļļa bez smaržas

dilles

sāls, pipari

Foto: Pexels.com

PAGATAVOŠANA (20 min.):

1.Bietes un siļķi sagriež kubiņos. Sīpolu sagriež gredzenos vai pusgredzenos - kā patīk. Dilles smalki sakapā. Halapenjo piparu sagriež plānās šķēlēs.

2.Bļodā pārliek bietes, zirnīšus, siļķi, sīpolus, dilles, halapenjo. Pievieno eļļu, pēc garšas sāli un svaigi maltus piparus. Samaisa.

3.Pasniedz uzreiz vai arī līdz pasniegšanai uzglabā ledusskapī.

Lai labi garšo!

Vairāk receptes meklē, šeit

Dzīvesstils

Ikviens, kurš ir izmēģinājis vienas un tās pašas smaržas kopā ar draugu vai radinieku, iespējams, ir pamanījis – aromāts uz katra ādas ir atšķirīgs. Tas nav nejaušība, bet gan ķīmijas un bioloģijas rezultāts. Smaržas mijiedarbojas ar mūsu ādu, hormonālo fonu, dzīvesveidu un pat uzturu, tāpēc viena un tā pati pudelīte var radīt ļoti atšķirīgu iespaidu uz dažādiem aromāta nēsātājiem! Kā izvēlēties smaržas tieši jums? Skaidro “fragrantica.com” eksperti.

Svarīgākais