Tomātu zupa ar tunci un pupiņām

© Foto: publicitātes

Rudens ir īsts zupu gadalaiks. Tā vien kārojas pēc gardas un siltas zupas. Tam piekrīt arī virtuves huligāns Pipars, kurš lasītājiem piedāvā savu tomātu zupas recepti.

SASTĀVDAĻAS (4 porc.):

2x400 g konservēti tomāti

400 g konservētas pupiņas

160 g tuncis citroneļļā ar pipariem “Kaija”

1 sīpols

3-4 ķiploka daiviņas

kaltēta raudene

10 g sviests

sāls, pipari

Foto: Pexels.com

PAGATAVOŠANA (20 min.):

1.Ķiplokus un sīpolu sasmalcina. Katlā ar biezu apakšu izkausē sviestu un ātri apcep sīpolus un ķiplokus. Tad pievieno konservētus tomātus, raudeni, sāli un svaigi maltus piparus. Vāra apmēram 10 minūtes.

2.Ja vēlas, tad var zupu sablendēt. Pievieno konservētas pupiņas, tunci, apmaisa un ar pirmo burbuli noņem no uguns.

3.Pasniedz ar krējumu un svaigu baziliku.

Lai labi garšo!

Vairāk receptes meklē, šeit

Dzīvesstils

Karstā vasaras dienā ledus tēja ir īsts glābiņš – veldzējoša, atsvaidzinoša un arī veselīga! Tā vietā, lai izmantotu cukuru vai mākslīgi saldinatus sīrupus, mājās vari pagatavot dabīgu tējas koncentrātu – sīrupu, ko glabāt burciņā un lietot pēc vajadzības. Un pats labākais – šis dzēriens iztiek bez cukura! Ar recepti dalās “simpleveganblog.com”.