Karstmaizītes 5 minūtēs

© Foto: publicitātes

“Ja brokastīs, pusdienās vai launagā gribās karstmaizītes, tam nav obligāti jākarsē krāsns. Visu var pagatavot karstā gaisa krāsnī,” padomā dalās virtuves huligāns Pipars.

SASTĀVDAĻAS (1 porc.):

2 maizes šķēles

2 olas

siers Mozzarella

2 bekona šķēles

garšvielas

sāls, pipari

Foto: publicitātes

Pagatavošana (5 min.):

  • Maizes šķēles pārliek uz darba virsmas. Ar karoti iespiež pa perimetru vidiņu, lai veidojas tāda kā laiviņa. Tad maizes šķēles pārliek krāsns grozā. Uz katras maizes šķēles iesit olu, pārkaisa ar garšvielām, pēc garšas ar sāli un sieru. Tad smuki ieloka bekona šķēli un uzliek pa virsu. ⠀
  • Cep krāsnī 200 grādos 5 minūtes.
  • Maizes pasniedz uzreiz.

Lai labi garšo!

Vairāk receptes meklē, šeit

Dzīvesstils

Rabarbers un panna cotta varētu šķist neparasta kombinācija, bet tie ir kā radīti viens otram. Maigā, krēmīgā panna cotta bāze ideāli kontrastē ar rabarberu skābenumu, radot desertu, kas ir gan izsmalcināts, gan atsvaidzinošs. Un, jā - to pagatavot ir vieglāk, nekā izklausās! Ar recepti dalās “The Guardian”.

Svarīgākais