Siļķmaizīte Pipara gaumē

© Publicitātes foto

Ne velti svētdienas sauc par ģimenes dienām. Izmēģiniet receptes, kas atklās jaunas garšas.

Virtuves huligāns Pipars galdā liek recepti, kas ne tikai izskatās krāšņi, bet arī lieliski garšo.

SASTĀVDAĻAS (2 porc.):

2 siļķes filejas "Gardums"

2 maizes šķēles

100 g vārītas bietes

2 marinēti gurķi

1 ķiploka daiviņa

1 ēd.k. krējuma

sarkanais sīpols

sinepes

sviests

dilles

Pexel.com

PAGATAVOŠANA (15 min.):

  1. Bietēm pievieno sasmalcinātu ķiploku, krējumu, mazliet sāli un samaisa. Siļķes fileju sagriež kumosa gabaliņos. Sīpolu sagriež gredzenos. Gurķi sagriež plānās šķēlītēs.
  2. Maizes šķēli apsmērē ar sviestu no abām pusēm un apcep. Tad uzsmerē sinepes (man bija Dižonas), pa virsu kārto bietes, siļķes filejas gabaliņus, gurķu šķēles un sīpolu gredzenus. Izgarnē ar dillēm un uzreiz pasniedz.

Lai labi garšo!

Vairāk receptes meklē, šeit

Dzīvesstils

“Aizliegt nevar lēkt”. Par to, ka Līgo svētkos jākurina ugunskurs, parasti šaubu nav, bet ar ugunskura pārlēkšanas tradīciju ir gluži kā ar šo teikumu – grūti izvēlēties, kur likt komatu. Lēkt pāri ugunskuram nav drošs lēmums, tomēr gadījumā, ja tradīciju spēks ir lielāks par atbildīgu piesardzību un “aizliegt nevar”, "Ergo" piedāvā 10 ieteikumus, kā droši kurināt un arī droši lēkt pāri Līgo ugunskuram.

Svarīgākais