Siļķmaizīte Pipara gaumē

© Publicitātes foto

Ne velti svētdienas sauc par ģimenes dienām. Izmēģiniet receptes, kas atklās jaunas garšas.

Virtuves huligāns Pipars galdā liek recepti, kas ne tikai izskatās krāšņi, bet arī lieliski garšo.

SASTĀVDAĻAS (2 porc.):

2 siļķes filejas "Gardums"

2 maizes šķēles

100 g vārītas bietes

2 marinēti gurķi

1 ķiploka daiviņa

1 ēd.k. krējuma

sarkanais sīpols

sinepes

sviests

dilles

Pexel.com

PAGATAVOŠANA (15 min.):

  1. Bietēm pievieno sasmalcinātu ķiploku, krējumu, mazliet sāli un samaisa. Siļķes fileju sagriež kumosa gabaliņos. Sīpolu sagriež gredzenos. Gurķi sagriež plānās šķēlītēs.
  2. Maizes šķēli apsmērē ar sviestu no abām pusēm un apcep. Tad uzsmerē sinepes (man bija Dižonas), pa virsu kārto bietes, siļķes filejas gabaliņus, gurķu šķēles un sīpolu gredzenus. Izgarnē ar dillēm un uzreiz pasniedz.

Lai labi garšo!

Vairāk receptes meklē, šeit

Atceries, kas notika...?

Dzīvesstils

Virtuves huligāns Pipars stāsta, ka šie ir salāti ar raksturu. “Vēl var pievienot vārītu kartupeli un skābētus kāpostus un tad būs vinegrets, bet, ja tos nepievieno, tad sanāks salāti. Un ļoti garšīgi salāti,” iedrošina Pipars.

Svarīgākais