Zviedru biešu salāti ar siļķi

© Foto: publicitātes

“Gandrīz siļķe kažokā, bet vienkāršotā versijā. Mierīgi var pasniegt svētkos. Ieraudzīju vienā zviedru mājas lapā un nolēmu padalīties ar recepti. Es nezinu, vai tas zviedriem ir kāds nacionālais ēdiens, piemēram, kā mums rasols. Es nolēmu, ka mūsu mentalitātei noteikti garšos,” iedrošina virtuves huligāns Pipars.

SASTĀVDAĻAS (3-4 porc.):

300g mazsālīta siļķes fileja

150g ceptas krāsnī vai vārītas bietes

150g vārīti kartupeļi

1/2 sīpols

2 ēd.k. krējums

2 ēd.k. laba majonēze

pipari

Foto: publicitātes

PAGATAVOŠANA (7 min.):

1.Siļķes fileju sagriež kubiņos. Tādos pašos kubiņos sagriež kartupeļus un bietes. Sīpolus sagriež pēc iespējas mazākos kubiņos. Visu saliek salātu bļodā. Pievieno krējumu, majonēzi, svaigi maltus piparus un samaisa.

2.Līdz pasniegšanai glabā ledusskapī.

Padoms:

Salātiem var pievienot mazliet mārrutkus un izgarnēt ar vārītu olu.

Lai labi garšo!

Dzīvesstils

“Kumelīte jau sen ir bijusi galvenā sastāvdaļa nomierinošos ādas kopšanas režīmos. Gadsimtiem ilgi cilvēki ir izmantojuši kumelīti kā dabisku līdzekli ādas sausuma, kairinājuma un brūču dzīšanas ārstēšanai,” raksta healthline.com.

Svarīgākais