Biezpiena-ābolu vafeles svētdienas izskaņai

© Foto: publicitātes

Septembris ir īsts rudens labumu mēnesis. Un bez āboliem arī šis laiks nav iedomājams. Tam pievienojas arī virtuves huligāns Pipars, kas dalās ar savu biezpiena – ābolu vafeļu recepti, kas noderēs tiem, kuri mīl brīvdienās sevi un savu ģimeni palutināt.

SASTĀVDAĻAS (8 vafeles):

1 ola

100 g biezpiens

120 g kefīrs

120 g milti

25 g cukurs

1 ābols

1/2 tējk. cepamais pulveris

vaniļas cukurs

kanēlis

Foto: Pexels.com

PAGATAVOŠANA (20 min.):

1.Biezpienu, olu, cukuru sablendē ar rokas blenderi. Ja nu gadās krēmīgs biezpiens, tad var nesmalcināt. Tad pievieno miltus, cepamo pulveri, kanēli un rīvētu ābolu. Samaisa. ⠀

2.Mīklai jāpastāv mazliet, kamēr sildās vafeļu panna - pietiks ar šo laiku. Un tad cep to, kas sanāk.

Lai labi garšo!

Vairāk receptes meklē, šeit

Dzīvesstils

Ir daudz vienkāršu veidu, kā samazināt pārtikas izšķērdēšanu, un tam ir daudz labu iemeslu — sākot no naudas ietaupīšanas un beidzot ar izvairīšanos no krātuves ledusskapja atvilktnēs. Ja izvēlaties kompostēt  pārtika pārpalikumus, jums ir iespēja izveidot labāku augsni, ko izmantot savā dārzā, un, iespējams, varēsit samazināt arī siltumnīcefekta gāzu emisijas.

Svarīgākais