Biezpiena-ābolu vafeles svētdienas izskaņai

© Foto: publicitātes

Septembris ir īsts rudens labumu mēnesis. Un bez āboliem arī šis laiks nav iedomājams. Tam pievienojas arī virtuves huligāns Pipars, kas dalās ar savu biezpiena – ābolu vafeļu recepti, kas noderēs tiem, kuri mīl brīvdienās sevi un savu ģimeni palutināt.

SASTĀVDAĻAS (8 vafeles):

1 ola

100 g biezpiens

120 g kefīrs

120 g milti

25 g cukurs

1 ābols

1/2 tējk. cepamais pulveris

vaniļas cukurs

kanēlis

Foto: Pexels.com

PAGATAVOŠANA (20 min.):

1.Biezpienu, olu, cukuru sablendē ar rokas blenderi. Ja nu gadās krēmīgs biezpiens, tad var nesmalcināt. Tad pievieno miltus, cepamo pulveri, kanēli un rīvētu ābolu. Samaisa. ⠀

2.Mīklai jāpastāv mazliet, kamēr sildās vafeļu panna - pietiks ar šo laiku. Un tad cep to, kas sanāk.

Lai labi garšo!

Vairāk receptes meklē, šeit

Svarīgākais