Septembris ir īsts rudens labumu mēnesis. Un bez āboliem arī šis laiks nav iedomājams. Tam pievienojas arī virtuves huligāns Pipars, kas dalās ar savu biezpiena – ābolu vafeļu recepti, kas noderēs tiem, kuri mīl brīvdienās sevi un savu ģimeni palutināt.
SASTĀVDAĻAS (8 vafeles):
1 ola
100 g biezpiens
120 g kefīrs
120 g milti
25 g cukurs
1 ābols
1/2 tējk. cepamais pulveris
vaniļas cukurs
kanēlis
PAGATAVOŠANA (20 min.):
1.Biezpienu, olu, cukuru sablendē ar rokas blenderi. Ja nu gadās krēmīgs biezpiens, tad var nesmalcināt. Tad pievieno miltus, cepamo pulveri, kanēli un rīvētu ābolu. Samaisa. ⠀
2.Mīklai jāpastāv mazliet, kamēr sildās vafeļu panna - pietiks ar šo laiku. Un tad cep to, kas sanāk.
Lai labi garšo!
Vairāk receptes meklē, šeit