Biezpiena-ābolu vafeles svētdienas izskaņai

© Foto: publicitātes

Septembris ir īsts rudens labumu mēnesis. Un bez āboliem arī šis laiks nav iedomājams. Tam pievienojas arī virtuves huligāns Pipars, kas dalās ar savu biezpiena – ābolu vafeļu recepti, kas noderēs tiem, kuri mīl brīvdienās sevi un savu ģimeni palutināt.

SASTĀVDAĻAS (8 vafeles):

1 ola

100 g biezpiens

120 g kefīrs

120 g milti

25 g cukurs

1 ābols

1/2 tējk. cepamais pulveris

vaniļas cukurs

kanēlis

Foto: Pexels.com

PAGATAVOŠANA (20 min.):

1.Biezpienu, olu, cukuru sablendē ar rokas blenderi. Ja nu gadās krēmīgs biezpiens, tad var nesmalcināt. Tad pievieno miltus, cepamo pulveri, kanēli un rīvētu ābolu. Samaisa. ⠀

2.Mīklai jāpastāv mazliet, kamēr sildās vafeļu panna - pietiks ar šo laiku. Un tad cep to, kas sanāk.

Lai labi garšo!

Vairāk receptes meklē, šeit

Dzīvesstils

Septembris ir īsts rudens labumu mēnesis. Un bez āboliem arī šis laiks nav iedomājams. Tam pievienojas arī virtuves huligāns Pipars, kas dalās ar savu biezpiena – ābolu vafeļu recepti, kas noderēs tiem, kuri mīl brīvdienās sevi un savu ģimeni palutināt.

Svarīgākais