ēdiens

20.feb 2015
Gards našķis.
18.feb 2015
Ir vērts pamēģināt!
16.feb 2015
Dau­dziem cit­rus­aug­ļiem vei­ka­los paš­laik ir gan pie­vil­cī­ga ce­na, gan iz­teik­ti pie­sā­ti­nā­ta gar­ša, tā­pēc vis­īs­tā­kais laiks sa­meis­ta­rot kā­du ek­so­tis­ku mar­me­lā­di vai dže­mu.
13.jan 2015
Latvijas gastronomiskais piedāvājums ASV ceļojumu un gastronomijas portāla "Thrillist" veidotā visu Eiropas valstu ēdienu un dzērienu reitingā ierindojies 28.vietā.
31.dec 2014
Sa­stāv­da­ļas: 250 g mil­tu, 125 g svies­ta, 150 g cu­ku­ra, pa­ci­ņa va­ni­ļas cu­ku­ra, 4 olas, in­gve­ra sak­ne, 4 g ir­di­nā­tā­ja, 150 g rūg­tās šo­ko­lā­des, 200 g ro­zī­ņu, kum­kvats, eļ­ļa.
30.dec 2014
Pat ikdienā tik ierastie kartupeļi var sniegt iespēju interesantām variācijām virtuvē.
25.dec 2014
Kurš, gan, nezina un kaut reizi nav nogaršojis vinegretu? Par šo tēmu ir visdažādākās variācijas.
24.dec 2014
Sa­stāv­da­ļas: 4 vis­tas šķiņ­ķī­ši, 9 man­da­rī­ni, 4 ķip­lo­ka dai­vi­ņas, mal­ti mel­nie pi­pa­ri, sāls.
24.dec 2014
Svētku galds nav iedomājams bez sautētu kāpostu tovera un dažādām variācijām par skābu kāpostu tēmu.
24.dec 2014
Karstie kokteiļi vēsajā un tumšajā laikā ir kļuvuši īpaši aktuāli. Tie ļauj sasildīties un rada ziemas sezonai raksturīgo atmosfēru.
22.dec 2014
Ātri, ērti, garšīgi - trīs īpašības, kas raksturo lielisku recepti.
22.dec 2014
Pie­dā­vā uk­rai­ņu ka­fej­nī­ca Dņip­ro.
18.dec 2014
Ziemassvētku naktī jāēd deviņi ēdieni, tad nākamais gads būs bagāts. Šis ticējums aizķēries prātā pat tiem, kuri nezina nevienu citu tautas gudrību. Bet nudien nav īstais brīdis skriet uz lielveikalu pēc deviņiem pusfabrikātiem.
18.dec 2014
Ziemassvētku vakarā zem eglītes var likt gan skaistus pašdarinātus rokdarbus, gan no sirds gatavotus gardumus, piemēram, ievārījuma burciņas.
17.dec 2014
Ziemassvētku vakarā zem eglītes var likt gan skaistus pašdarinātus rokdarbus, gan no sirds gatavotus gardumus, piemēram, ievārījuma burciņas.
16.dec 2014
Ziemassvētku vakarā zem eglītes var likt gan skaistus pašdarinātus rokdarbus, gan no sirds gatavotus gardumus, piemēram, ievārījuma burciņas.
10.dec 2014
Jau se­no grie­ķu, ro­mie­šu un ēģip­tie­šu ēdien­kar­te ne­bi­ja ie­do­mā­ja­ma bez mār­rut­kiem. Šis garš­augs drau­dzē­jas ar ga­ļas ēdie­niem, zi­vīm, put­niem un dār­ze­ņiem. Tos iz­man­to kā­pos­tu skā­bē­ša­nā, sā­lī­ju­mos un mā­jas kon­ser­vos. Ja vē­las gar­šu pa­stip­ri­nāt, mār­rut­kiem pie­vie­no si­ne­pes, ķip­lo­kus vai pi­pa­rus. Asu­mu ne­daudz mīk­sti­na sal­dais vai skā­bais krē­jums, jo­gurts un ābo­li. Ja mār­rut­ki pras­tu ru­nāt, mums tie bū­tu jā­uz­ru­nā ar jūs, jo šis garš­augs sa­tur vai pus­i Men­de­ļe­je­va ta­bu­las, C, E, B gru­pas vi­ta­mī­nus un fo­lij­skā­bi.Šo­reiz žur­nāls Mā­ja tes­tē­ja des­mit da­žā­du ra­žo­tā­ju pie­dā­vā­tos mār­rut­kus.
5.dec 2014
SASTĀVDAĻAS: 400 g karsti kūpinātu zivju filejas 0,5 l piena 4 kartupeļi 700 ml dārzeņu vai vistas buljona 1 ēdamkarote sviesta 2 puravi ½ tējkarote kumīna graudu pipari 1 lauru lapa sāls, pipari
5.dec 2014
SASTĀVDAĻAS: 350 g nomizotu burkānu 1–2 sīpoli 4 timiāna zariņi 2 raudenes zariņi 5 salvijas lapiņas 3 lielas ķiploka daivas 150 g nomizotu kartupeļu 2 lauru lapas ½ tējk. sāls svaigi malti melnie pipari 700 ml karsta vistas buljona 125 ml salda krējuma
5.dec 2014
SASTĀVDAĻAS: 25 nelobītas ķiploka daiviņas 25 lobītas ķiploka daiviņas 4 vidēji lieli sīpoli 2 ēdamkarotes olīveļļas 50 g sviesta neliels gabaliņš svaiga ingvera sauja svaiga timiāna 600 ml dārzeņu buljona 100 ml kokosriekstu piena ½ tējkarotes Kajennas piparu 1 citrons sāls, pipari