RECEPTE: Ķilavu salāti

© Le­onīds Gusevs, Fēlikss Sitņikovs

Vienai porcijai.

SASTĀVDAĻAS:

6 gab. ķilavu

80 g salātu lapu maisījuma

neliela biete

3 paipalu olas

rudzu maizes grauzdiņi

vīnogu eļļa

100 g svaiga siera krēms

PAGATAVOŠANA: salātu lapas samiksē kopā ar vārītām bietēm, kuras sagrieztas šķēlītēs. Pievieno sāli, piparus pēc garšas, pārlej ar nelielu daudzumu vīnogu eļļas, samaisa. Kārto uz šķīvja salātu lapas, ķilavas,vārītas paipalu olas, rudzu grauzdiņus. Svaiga siera krēmu ar bietēm un balzametiķi sablenderē vienveidīgā masā. Krēmu iepilda konditorejas maisiņā un izdekorē salātu šķīvi – būs garda piedeva salātiem.