Sastāvdaļas: 250 g miltu, 125 g sviesta, 150 g cukura, paciņa vaniļas cukura, 4 olas, ingvera sakne, 4 g irdinātāja, 150 g rūgtās šokolādes, 200 g rozīņu, kumkvats, eļļa.
Pagatavošana: ingvera sakni notīra, sarīvē uz rīves un kopā ar olām pievieno sviestam ar cukuru. Kārtīgi saputo, pievieno miltus, vaniļas cukuru un irdinātāju. Izveido ne pārāk biezu masu. Šokolādi sasmalcina uz rīves. Noliek malā 3 līdz 4 ēdamkarotes šokolādes, bet pārējo kopā ar rozīnēm pievieno mīklai, rūpīgi samaisa. Iesmērē pannu ar eļļu, liek uz tās vienmērīgi mīklu 1 cm biezu un cep cepeškrāsnī 180 grādu temperatūrā 20 līdz 25 minūtes. Izņem no cepeškrāsns un uzkaisa sarīvētu šokolādi. Ļauj, lai cepums mazliet atdziest. Sagriež to kvadrātos, trijstūros vai rombos. Rotā ar kumkvatu vai jebkurām žāvētām ogām.