ēdiens

22.feb 2015
Ideja neikdienišķam desertam
22.feb 2015
Vienai porcijai.
21.feb 2015
Ideja gardām vakariņām!
21.feb 2015
Vienkārši pagatavojams gardums.
21.feb 2015
Kas gan bū­tu ku­li­nā­ri­ja, ja ta­jā ne­bū­tu olu. Tās pa­da­ra ēdie­nu gai­sī­gu, iz­smal­ci­nā­tu, ie­bie­zi­na to, sa­sais­ta da­žā­dus pro­duk­tus, cit­reiz iz­ceļ pa­mat­pro­duk­tu gar­šas ni­an­ses, pa­šas ne­pel­nī­ti pa­lie­kot ma­lā.
20.feb 2015
No cit­rus­aug­ļiem ga­ta­vo­tās marmelādes ir tik gar­das, aro­mā­tis­kas un at­svai­dzi­no­šas, un tik ie­de­rī­gas tie­ši ta­gad, zie­mā, kad va­sa­ras ogu zap­tes, vi­su lai­ku ēs­tas, jau drus­ku ap­ni­ku­šas.
20.feb 2015
Gards našķis.
18.feb 2015
Ir vērts pamēģināt!
16.feb 2015
Dau­dziem cit­rus­aug­ļiem vei­ka­los paš­laik ir gan pie­vil­cī­ga ce­na, gan iz­teik­ti pie­sā­ti­nā­ta gar­ša, tā­pēc vis­īs­tā­kais laiks sa­meis­ta­rot kā­du ek­so­tis­ku mar­me­lā­di vai dže­mu.
13.jan 2015
Latvijas gastronomiskais piedāvājums ASV ceļojumu un gastronomijas portāla "Thrillist" veidotā visu Eiropas valstu ēdienu un dzērienu reitingā ierindojies 28.vietā.
31.dec 2014
Sa­stāv­da­ļas: 250 g mil­tu, 125 g svies­ta, 150 g cu­ku­ra, pa­ci­ņa va­ni­ļas cu­ku­ra, 4 olas, in­gve­ra sak­ne, 4 g ir­di­nā­tā­ja, 150 g rūg­tās šo­ko­lā­des, 200 g ro­zī­ņu, kum­kvats, eļ­ļa.
30.dec 2014
Pat ikdienā tik ierastie kartupeļi var sniegt iespēju interesantām variācijām virtuvē.
25.dec 2014
Kurš, gan, nezina un kaut reizi nav nogaršojis vinegretu? Par šo tēmu ir visdažādākās variācijas.
24.dec 2014
Sa­stāv­da­ļas: 4 vis­tas šķiņ­ķī­ši, 9 man­da­rī­ni, 4 ķip­lo­ka dai­vi­ņas, mal­ti mel­nie pi­pa­ri, sāls.
24.dec 2014
Svētku galds nav iedomājams bez sautētu kāpostu tovera un dažādām variācijām par skābu kāpostu tēmu.
24.dec 2014
Karstie kokteiļi vēsajā un tumšajā laikā ir kļuvuši īpaši aktuāli. Tie ļauj sasildīties un rada ziemas sezonai raksturīgo atmosfēru.
22.dec 2014
Ātri, ērti, garšīgi - trīs īpašības, kas raksturo lielisku recepti.
22.dec 2014
Pie­dā­vā uk­rai­ņu ka­fej­nī­ca Dņip­ro.
18.dec 2014
Ziemassvētku naktī jāēd deviņi ēdieni, tad nākamais gads būs bagāts. Šis ticējums aizķēries prātā pat tiem, kuri nezina nevienu citu tautas gudrību. Bet nudien nav īstais brīdis skriet uz lielveikalu pēc deviņiem pusfabrikātiem.
18.dec 2014
Ziemassvētku vakarā zem eglītes var likt gan skaistus pašdarinātus rokdarbus, gan no sirds gatavotus gardumus, piemēram, ievārījuma burciņas.