No citrusaugļiem gatavotās marmelādes ir tik gardas, aromātiskas un atsvaidzinošas, un tik iederīgas tieši tagad, ziemā, kad vasaras ogu zaptes, visu laiku ēstas, jau drusku apnikušas.
Daudziem citrusaugļiem veikalos pašlaik ir gan pievilcīga cena, gan izteikti piesātināta garša, tāpēc visīstākais laiks sameistarot kādu eksotisku marmelādi vai džemu.
Latvijas gastronomiskais piedāvājums ASV ceļojumu un gastronomijas portāla "Thrillist" veidotā visu Eiropas valstu ēdienu un dzērienu reitingā ierindojies 28.vietā.
Sastāvdaļas: 250 g miltu, 125 g sviesta, 150 g cukura, paciņa vaniļas cukura, 4 olas, ingvera sakne, 4 g irdinātāja, 150 g rūgtās šokolādes, 200 g rozīņu, kumkvats, eļļa.