ēdiens

5.apr 2015
Nav daudzveidīgu mērcīšu Lieldienu olu groza pievārēšanai, nav pašu Lieldienu! Lai gluži bez svētkiem ar neiztrūkstošajām olu kaujām nepaliktu, atliek vien nedaudz pacensties un sarūpēt vismaz trīs dažādas un ļoti apetelīgas mērcītes. Tas nudien nav grūti.
4.apr 2015
Pildītas olas var pagatavot un rotāt ļoti daudzveidīgi. Visam kopīgais – uz pusēm pārgriezta cieti vārīta ola, taču viducīša sastāvdaļu kompozīcija, tāpat kā garša katrai pusītei, protams, citāda.
4.apr 2015
Rimi Gardēži šefpavārs Normunds Baranovskis un veselīga uztura māksliniece Inga Pūce aicina šogad krāsotās Lieldienu olas izmantot galda rotāšanai un piedāvā viegli pagatavojamu un neierastu brokastu ēdienu receptes svētku cienastam - kraukšķīgo bageti ar sparģeļiem un Benedikta olu, plātsmaizi “Vēršacs” un vieglo ananāsu pashu desertam.
3.apr 2015
Ideja neikdienišķam desertam
3.apr 2015
Reizēm ir vērts pamēģināt arī ko jaunu, jo olu receptes ir tikpat dažādas kā raibu raibās Lieldienu olas.
2.apr 2015
Neikdienišķa recepte
1.apr 2015
Ideja gardai maltītei
31.mar 2015
Lai labi garšo!
30.mar 2015
Ne tikai uzdzīves "Mekā" Vecrīgā un Rīgas centrā iespējams labi paēst vai pasēdēt un nobaudīt kafiju. Piedāvājam iepazīties ar dažām jaukām vietā, kur paēst vai pasēdēt tepat tuvajā Pārdaugavā!
28.mar 2015
Ja ledusskapī var atrast konservētu tunci un pupiņas, gardus salātus var uzmeistarot piecās minūtēs.
26.mar 2015
Kūpinātas vistas salāti ar spinātiem, bumbieri un zilo sieru paredzēti īstam garšas baudījumam.
26.mar 2015
Siltie bulgura salāti ar daudzveidīgu dārzeņu piedevu būs īsts atradums tiem, kam neatņemama ikdienas sastāvdaļa ir cukura diabēts.
20.mar 2015
Greipfrūts ir atzīts par vienu no piemērotākajiem augļiem ceļā uz svara samazināšanu, jo aptuveni 90% no tā svara veido ūdens. Tas garšo labi kopā ar banānu un medu. Saldā ēdiena pagatavošana aizņems apmēram 5 minūtes. Apēdot vienu porciju, tiks uzņemtas 122 kalorijas.
20.mar 2015
Divas trešdaļas jeb 70% Latvijas iedzīvotāju uzturā regulāri lieto pusfabrikātus, secināts Latvijas iedzīvotāju ēšanas un gatavošanas paradumu pētījumā, ko veicis uzņēmums SIA "Rimi Latvia" sadarbībā ar sabiedriskās domas pētījumu centru SKDS.
20.mar 2015
Vir­ziņ­kā­pos­tu iz­man­to­ja­mā da­ļa uz­tu­rā ir ne­iz­plau­ku­sī zied­ko­pa – gal­vi­ņa. Šie kā­pos­ti uz­tur­vēr­tī­bas zi­ņā ir vēr­tī­gā­ki par gal­viņ­kā­pos­tiem, jo sa­tur vai­rāk vi­ta­mī­nu un mi­ne­rāl­vie­lu – se­viš­ķi kā­li­ju, fos­fo­ru, kal­ci­ju un dzel­zi. Tie ir vieg­li sa­gre­mo­ja­mi, jo sa­tur maz šķiedr­vie­lu, tā­pēc tos uz­ska­ta par di­ētis­ku pro­duk­tu. Vir­ziņ­kā­pos­tus dē­vē arī par Sa­vo­jas kā­pos­tiem. At­šķi­rī­bā no ci­tiem kā­pos­tiem tie iz­ce­ļas ar mai­gu garš­u, aro­mā­tu un su­lī­gu­mu. Iz­skats tiem ir ga­na pie­vil­cīgs un in­te­re­sants – ar kro­ko­tām za­ļām la­pām. Dau­dzi pa­vā­ri tos uz­ska­ta par kā­pos­tu nr. 1, jo ga­ta­vo­jot nav jū­ta­ma kā­pos­tiem rak­stu­rī­gā smar­ža un ēdie­nu klāsts ir ļo­ti daudz­vei­dīgs.
16.mar 2015
Ātri pagatavojams našķis
14.mar 2015
Brokoļi ir bagāti vitamīniem, augstu šķiedrvielu saturu un zemu kaloriju daudzumu, bet proteīniem bagātās olas dod ilgstošu sāta sajūtu. Vienas porcijas uzturvērtība: 390 kalorijas.
14.mar 2015
Ideja brokastīm.