ēdiens

26.apr 2015
Recepti piedāvā viesu mājas Mežinieku māja saimniece Lilija Mežiniece
25.apr 2015
Recepti piedāvā viesu mājas Mežinieku māja saimniece Lilija Mežiniece
24.apr 2015
Ideja maltītei!
24.apr 2015
Recepti piedāvā viesu mājas Mežinieku māja saimniece Lilija Mežiniece
23.apr 2015
Neikdienišķa maltīte.
23.apr 2015
Kuram gan nav gadījies atvērt ledusskapi un secināt – kāda daļa no ēdiena, kuru bija plānots ēst, ir nedaudz iepelējusi. Ja produkta derīguma termiņš ir labs, daudzi, lieki nedomājot, izgriež iepelējušo daļu un ķeras pie ēšanas. Izrādās, šāda rīcība var nopietni apdraudēt veselību.
22.apr 2015
Recepti piedāvā viesu mājas Mežinieku māja saimniece Lilija Mežiniece
21.apr 2015
Recepti piedāvā viesu mājas Mežinieku māja saimniece Lilija Mežiniece
21.apr 2015
Lai labi garšo!
20.apr 2015
Recepti piedāvā viesu mājas Mežinieku māja saimniece Lilija Mežiniece
11.apr 2015
Ar šo gaisīgo siera kūku varēs palutināt savus mīļos gan svētkos, gan ikdienā!
10.apr 2015
Interesanta recepte
9.apr 2015
Klasiska rasola recepte: ar vārītiem kartupeļiem un burkāniem, labu desu, zaļajiem zirnīšiem un pārējām sastāvdaļām.
8.apr 2015
Dažai labai saimniecei šī recepte varbūt šķitīs savāda, taču tieši tāda tā atrodama 1935. gadā izdotajā Jaunajā pavārgrāmatā saimniecēm un zeltenēm.
7.apr 2015
Leģenda vēsta, ka Olivjē salāti cēlušies no Francijas. Savulaik, kad Maskavas aristokrātija bijusi ļoti liela franču kultūras sekotāja, arī franču receptes tikušas augstu novērtas. Krievu pavāri izslavēto Olivjē salātu recepti gan dabūjuši, taču sastāvdaļas nevis likuši kārtām, bet visu samaisījuši kopā... Tā radies rasols.
6.apr 2015
Vērts pamēģināt!
6.apr 2015
Lai labi garšo!
5.apr 2015
Neierastāka recepte ar olām