RECEPTE: Ķilavu maizītes (Reiz bija zivtiņa)

© Agris Semēvics, speciāli Mājai

Ideja uzkodai.

SASTĀVDAĻAS:

3 olas

1 ēd.k skābā krējuma

200 g ķilavu

10 g diļļu, 10 g maurloku

5 šķēles Latvijas Maiznieka sēklu maizes Rundāle

lielogu dzērvenes dekorēšanai

PAGATAVOŠANA: olas izvāra līdz pilnīgai gatavībai, atdzesē un sarīvē uz smalkās rīves. Olām piejauc skābo krējumu, nedaudz sakapātas dilles un sāli. Masu smērē uz maizes šķēlēm. Ķilaviņas atdala no asakām un veido rullīti, kurā ietin diļļu saišķīšus; tos kārto uz maizītēm. Dekorē ar uz pusi pārgrieztām lielogu dzērvenēm.

Izklaide

Daudzsološā latvju jaunā rokgrupa “Everet” klausītāju vērtējumam nodevusi savu jaunāko singlu “Kāpēc” un tam veltīto videoklipu, kas tapis sadarbībā ar kultūras namu “Atmoda”.

Svarīgākais