RECEPTE: Pīrāgs ar ķimeņu siera un kūpinātas gaļas pildījumu

© Agris Semēvics, speciāli Mājai

Uzkodas dārza svētkiem

SASTĀVDAĻAS:

Latvijas Maiznieka kārtainā mīkla

120 g žāvētas gaļas

ķimeņu siers

PAGATAVOŠANA:

ņem apaļo tortes formu (15 cm) un ieklāj vienu izrullētas mīklas loksni. Uz tās izklāj 120 g sagrieztas žāvētas gaļu. Pa virsu klāj izrullētu mīklas loksni. Nākamajā kārtā liek smalki sagrieztu ķimeņu sieru.

Pa virsu atkal liek mīklas loksni un dekorē ar savītām mīklas loksnītēm. Paber sarīvētu ķimeņu sieru.

Cep 160 grādos apmēram 1 stundu un 20 min.

Izklaide

Pēc grupas “bet bet” koncerta Liepājas koncertzālē “Lielais Dzintars” prezentēta Guntara Rača pirmā prozas grāmata – autobiogrāfiskais atmiņu stāsts “Trakais”. Pasākumu apmeklēja vairāki grāmatas varoņi, tostarp “Līvu” līderis Ainars Virga, kā arī vēl viens jaunības laika draugs Ivo Fomins.

Svarīgākais