RECEPTE: Zemeņu zupa ar putukrējuma cepuri un rīvētu šokolādi

© Le­onīds GU­SEVS, spe­ci­āli Mā­jai

Ideja desertam

SASTĀVDAĻAS:

500 g svaigu zemeņu

2 ēd. k. medus

1 ēd. k. cukura

svaigas piparmētras un bazilika lapiņas

Smiltenes piens saldais krējums

svaigas ogas

PAGATAVOŠANA: zemenes (ja ņem saldētas ogas, tās vispirms istabas temperatūrā atkausē) kopā ar pāris piparmētras un bazilika lapiņām, ar medu un cukuru sablendē.

Sakuļ saldo krējumu.

Zemeņu masu lej deserta porciju trauciņos, vidū liek saldā krējuma cepuri, dekorē ar svaigām ogām, piparmētras lapiņām, rīvētu šokolādi.



Izklaide

Vairāk nekā mēneša garumā Latvijas vadošā investīciju banka Signet Banka un grupa Prāta Vētra aicināja Latvijas iedzīvotājus dalīties ar savies stāstiem un atmiņām kampaņā “Izstāsti savu stāstu par Prāta Vētru”. Kampaņa ir noslēgusies ar ievērojamu rezultātu – 235 sirsnīgi, personīgi un iedvesmojoši stāsti tika iesūtīti no visas Latvijas, tādēļ šis ir īstais laiks, lai ar tiem dalītos, jo jau šodien izskan "Pirmās dienas tūres" noslēguma koncerts.