RECEPTE: Marinētas olas

© Le­onīds GU­SEVS, spe­ci­āli Mā­jai

Neikdienišķa recepte

SASTĀVDAĻAS:

3 cieti vārītas olas, 2 ēd. k. ābolu etiķa, 500 ml olīveļļas, 3 rozmarīna zariņi, 1 ēd. k. kaperu, 2 marinēti tomāti, ½ čili, sāls

PAGATAVOŠANA: pagatavo marinādi: traukā lej olīveļļu, pievieno ābolu etiķi, pieber kaperus, sakapātu čili, šķipsniņu sāls, samaisa. Burkā liek rozmarīna zariņus, marinētos tomātus un nolobītas vārītās olas. Pārlej ar marinādi, aizvāko. Uzglabājot ledusskapī, olas var lietot nedēļu.

Izklaide

Par projekta “Kuolm randõ/Trīs krasti” izdoto plati – tā tautās laišanas koncerts septembra beigās notika kultūras centrā “Siguldas devons” – pēdējā laikā saņemts tik daudz jautājumu no sērijas “kā ir?”, “kas tie ir?”, “vai vērts klausīties?” u.tml., ka nācās vien ķerties pie notestēšanas, lai gan iepriekš to nebija domāts darīt. Kāpēc nebija domāts? Jo šķita, ka “Kuolm randõ” piedāvās kaut ko no pārāk augstiem plauktiem.

Svarīgākais