Labu apetīti!
SASTĀVDAĻAS:
lillā pildījumam: gabaliņš vārītas bietes, rīvēts siers, saberzts ķiploks,
nedaudz citrona sulas, sāls, pipari
oranžam pildījumam: vārīts burkāns,
sinepes, sāls, pipari
zaļam pildījumam: blanšēti spināti,
svaigais siers, sāls, pipari
gaiši brūnam pildījumam: zemesriekstu sviests, sinepes,
bieza majonēze vai krējums, sāls, pipari
PAGATAVOŠANA:
cieti vārītas, nolobītas olas gareniski pārgriež uz pusēm. Izņem dzeltenumus un saberž kopā ar pārējām pildījuma sastāvdaļām.
Krāsainos pildījumus pilda olu pusītes, rotā ar zaļumiem, svaigiem dīgstiem.
PADOMS
• Dažādo krāsu pildījumu proporcijas saberztam olas dzeltenumam ņem pēc patikas un garšas izjūtām.