RECEPTE: Maizītes ar garnelēm

© Agris Semēvics, speciāli Mājai

Garda uzkoda.

SASTĀVDAĻAS:

30 g saldskābās sēklu maizes

10 g kaņepju sviesta

20 g Cherry tomātu

karaliskās garneles

olīvas (zaļas vai melnās bez kauliņiem)

PAGATAVOŠANA: no maizes izspiež aplīti un pārsmērē ar kaņepju sviestu. Garneles apcep uz sakarsētas pannas diļļu sviestā. Uz maizes liek pusi tomāta, garneli un olīvu. Visu ar iesmiņu sastiprina kopā.

Izklaide

Trīs vīri, kuri radošie darinājumi nepazīst zaudējumus un kuri ir neglābjami un uz mūžu nolemti skatītāju, klausītāju un vienkārši interesentu nebeidzamai mīlestībai – komponists Raimonds Pauls, dziedātājs Intars Busulis un aktieris Andris Keišs -, apvienojušies kopīgā estrādes mūzikas programmā. Skaidrs, ka panākumi garantēti.