Virtuvē

13.nov 2018
Latviešiem garšo kečups. Tad kāpēc gan nelietot šo dīvaini saldo, tik plaši pieejamo ēdiena piedevu?
12.nov 2018
Cilvēki jau 100 gadus savu pārtiku glabā ledusskapī, tomēr ir ne mazums produktu, kurus labāk tur neturēt.
12.nov 2018
Tuvojoties Latvijas dzimšanas dienai, skatāmies uz gardumiem veikalu plauktos. Taču tik pat garšīgus desertus var pagatavot arī mājās. Pie tam šis gardums - zemeņu un jogurta kārtojums - būs daudz veselīgāks, jo tam nav pievienots cukurs.
12.nov 2018
Jau pavisam drīz svinēsim Latvijas 100.dzimšanas dienu, tāpēc par godu tik grandioziem svētkiem noteikti jāklāj arī svētku galds. Un kas gan būtu svinības bez gardas kūkas? Šoreiz piedāvājam piecu vienkāršu un ļoti gardu kūku receptes.
4.nov 2018
Straujiem soļiem tuvojas Latvijas simtgades svinības. Iespējams, daudzās ģimenēs šī būs īpaša svētku dienu un par godu skaistajam notikumam tiks klāts arī lielais svētku galds. Piedāvājam vienkāršus padomus, kā eleganti salocīt salvetes galda dekorēšanai.
2.nov 2018
Ja kādreiz jūties aizvainots, ka latviešu virtuvi necildina tāpat kā, piemēram, franču vai japāņu, tad nebēdā - mūsu gardumi tomēr ir iecienīti arī ārpus valsts robežām.
31.okt 2018
Laikā, kad Latvija svin savu simtgadi, īpašu svētku sajūtu ikviens varam uzburt arī savās mājās. Kamēr vieni uz svētku galda, iespējams, liks tradicionālos latviešu ēdienus, tikmēr citiem piedāvājam pagatavot, ko neparastāku- ēdienus Latvijas karoga krāsās.
31.okt 2018
Kas vainīgs, ja cilvēks izskatās vecāks nekā ir patiesībā? Visiem zināmi cēloņi ir iedzimtas īpatnības, dažādas slimības, smēķēšana, alkohola pārmērības, nesaprātīga sauļošanās, pārslodze, stress, hronisks miega bads. Retāk iedomājamies par sīkiem ikdienas paradumiem, kas šķiet pavisam nevainīgi, bet, ar laiku summējoties, dod savu negatīvo ieguldījumu mūsu ārienē, atstājot graujošu iespaidu uz sejas ādas stāvokli. Varbūt vēl nav par vēlu tos apzināties un atmest.
25.okt 2018
Keils, kvinoja, kefīrs, avokado, lillā burkāni un puķkāposti - šie visi pēdējā laikā bijuši veselīgie modes produkti.
25.okt 2018
Kaut gan šogad Latvija tika lutināta ar netipiski siltu rudeni, ir pienācis drēgns un lietains laiks. Lai padarītu ikdienu siltāku un krāsaināku vai mājas viesībās iepriecinātu draugus ar neparastiem dzērieniem, „AlkOutlet” piedāvā divas ekskluzīvas alkoholisko kokteiļu receptes.
23.okt 2018
Arbūzus mēdz pasniegt dažādi - šķēlītēs, gabaliņos u.t.t. Tomēr šis varētu būt līdz šim foršākais veids!
22.okt 2018
Īstenībā ir pārsteidzoši vienkārši pārsteigt vakariņu viesus ar šo vienkāršo triku. Tāpat zupas pasniegšana ķirbī vakariņām piešķirs rudenīgu odziņu.
19.okt 2018
Ja vasarā meklējam kārumus, kas mūs atveldzēs, tad rudenī noteikti vēlamies kaut ko saldu un sasildošu. Piedāvājam rudenīgu gardumu receptes, ko iesaka viena no populārākajām pasaules tā sauktajām "jūtūberēm" - Betanija Mota (Bethany Mota).
12.okt 2018
Veselīgais dzīvesveids māca - nost ar cukuru un baltajiem miltiem! Bet tas nemaz nenozīmē, ka jāatsakās no saldumiem. To pārbaudīja arī portāls nra.lv, pagatavojot gardu, bet veselīgu saldumu.
11.okt 2018
31.oktobra vakarā daudzviet pasaulē tiek atzīmēts Halovīns. Portāls apkopojis vairākas receptes Halovīna svētku ēdienu pagatavošanai.
6.okt 2018
"Kas var būt labāks par šo!" Tā slavenais pavārs Mārtiņš Rītiņš cildināja nevienu vien no saviem pagatavotajiem ēdieniem. Šis teiciens attiecināms arī uz vienu no rudens gardumiem- ķirbi, kas viennozīmīgi būtu dēvējams par šīs sezonas "zvaigzni." Lūk, piecas idejas, ko no tā pagatavot.
4.okt 2018
Indijas riekstu piens ir garšīgs, taču diezgan dārgs. Kāpēc gan to nepagatavot mājās? Jo īstenībā tas ir diezgan vienkārši – rieksti pa nakti jāizmērcē, tiem jāpievieno ūdens un tad tie jāsablendē. Pat nav nepieciešams nokāst riekstus.
3.okt 2018
Olu kultenim, jeb omletei, nav vajadzīgas īpašas receptes. Tomēr ir jāzina, kā to pagatavot pareizi.