Virtuvē

29.jūl
Šogad Latvijas vasara atkal padevusies karsta, tāpēc dārza gardumi, augļi un ogas liek par sevi manīt ātrāk nekā citus gadus. Karstuma un lietus viļņi veicina ātrāku augļu un dārzeņu nobriešanu, un mēs saskaramies ar situāciju, ka raža pēkšņi ir tik liela, ka jādomā par steidzīgu tās novākšanu un saglabāšanu ziemai.
28.jūl
Izmēģini šo gardo siera kūkas recepti, tās pagatavošana aizņems vien 40 minūtes!
27.jūl
Šis augļiem un ogām bagātais, atspirdzinošais bezalkoholiskais kokteilis būs lielisks dzēriens piknikos, grilla ballītēs un vienkārši karstajās, saules pielietajās vasaras dienās. Vēss un atsvaidzinošs dzēriens tavai vasarai!
27.jūl
"Kāruma" sieriņus iespējams pārvērst gardā kūkā. Pat cept nevajadzēs!
21.jūl
Šis triks noderēs ikvienai mājsaimniecei gatavojot dažādus saldos ēdienus!
20.jūl
Kafijas kapsulas mēdz būt dārgas. Ja vēlaties ieekonomēt, bet tajā pat laikā baudīt karsti kūpošu kafiju, kas gatavota kafija automātā, izmēģiniet šo triku!
19.jūl
Triks, kā mājas apstākļos virtuves koka dēlīti atkal padarīt kā jaunu!
19.jūl
Lai pagatavotu ceptu kabaču uzkodas, nepieciešami vien kabači, milti, olas un sāls. Garšvielas - pēc katra paša gaumes.
17.jūl
Piena produkti ir viena no tām produktu kategorijām, kas mēdz uzkavēties mūsu ledusskapjos ilgāk un nereti pat pazust plauktu dziļumā. Tiem ir lielāks risks ātri sabojāties, tāpēc ir noderīgi apzināt to plašo izmantošanas spektru. Rimi Gardēdis, šefpavārs Normunds Baranovskis sniedz padomus piena produktu uzglabāšanā un izmantošanā, lai produktu pārpalikumi neietu zudībā.
16.jūl
Vasaras garša tavā glāzē! "AlkOutlet" aicina izmēģināt vasarīgu alus kokteili  ar rabarberiem un zemenēm vai krēmīgu persiku – proseko sorbertu.
11.jūl
Ja jūti, ka banānus vairs nevēlies ēst svaigā veidā, tad no tiem iespējams pagatavot patiesi gardu desertu – banānmaizi, kas būs pa spēkam kā ēdiena gatavošanas entuziastiem, tā arī cilvēkiem, kas pirmo reizi izmēģinās roku maltītes gatavošanā.
10.jūl
Siltajās jūlija dienās, kad gribās baudīt visus vasaras priekus, virtuvē vienmēr būs aizķēries kāds arbūzs. Kā saka recepšu portāla “Lidl Virtuve” šefpavārs Uģis Veits, arbūzus var ne tikai ēst svaigus vai grilēt, bet tie ir arī lieliski veldzējošas sulas avoti.
8.jūl
Kādam jābūt īstam chili con carne jeb asajam meksikāņu sautējumam ar malto gaļu un pupiņām? Uz šo jautājumu atrast atbildi pie Rimi Gardēža, šefpavāra Normunda Baranovska devās DJ un ētera personība Magnuss Eriņš. Rezultāts – izdevīga un sātīga maltīte, ko baudīt kopā ar mīļoto cilvēku, kura klātbūtnē nav jākaunas sasmērēt rokas, kad chili con carne tiek servēta uz paštaisītām tortiljām.
6.jūl
Palutiniet sevi un savus mīļotos brīvdienās ar gardām, pufīgām amerikāņu stila pankūkām!
4.jūl
Viegls un vasarīgs ēdiens - draudzīgs gan maciņam, gan arī tievētājiem.
3.jūl
Kraukšķīgi marinēti sīpoli piestāv vasarai un piknikam. Pagatavo jau laicīgi marinētos sīpolus, lai tos vari baudīt brīvdienās!
1.jūl
Pavāre un uztura speciāliste Jevgēniju iesaka pagatavot gardus siera kēksiņus jeb mafinus.
1.jūl
Šefpavārs Raimonds Zommers iesaka recepti, saskaņā ar kuru ēdiena gatavošana neazņems vairāk nekā 10 minūtes.
28.jun
Karstajām vasaras dienām piestāv atspirdzinoši dzērieni. Pagatavojiet šo gardo un atvēsinošo citronu ledus tēju. Jums būs nepieciešamas tikai piecas sastāvdaļas!
27.jun
Kad aiz loga valda pamatīga svelme, laiks gatavot aukstās zupas. Izmēģiniet itāļu aukstās tomātu zupas recepti!
26.jun
Čipši ir daudzu cilvēku iecienīts našķis. Tie ir gardi un pieejami daudz un dažādās garšu variācijās, taču nav veselīgi, jo satur lielu tauku un sāls daudzumu. Ja arī jūs esat liels sāļo našķu cienītājs, tad šie ieteikumi jums var noderēt. Noskaidrojiet ar ko aizstāt ierastos kartupeļu čipšus!
25.jun
Aktieris Rihards Lepers ņem apaļu kāpostu, apaļīgu vistu un Rimi Gardēža, šefpavāra Normunda Baranovska vadībā savai ģimenei gatavo grilētu vistu ar kāpostu salātiem.