LV Blogeri

8.mai 2021
Kas gan ir svētki bez kūkas? Bet māmiņdienai un pavasarim jo īpaši piestāv vieglas kūkas. Un, kas gan ir vieglāks par putna pienu?
7.mai 2021
Pavārgrāmatu autore Signe Meirāne atklājusi recepti viegli pagatavojamiem salātiem, kuri ir bagātīgi ar pavasarī nepieciešamajiem vitamīniem.
4.mai 2021
Šis būs mazliet "grēcīgs" nasķis, ar kuru sevi palutināt pie rūgtas kafijas vai tējas tases.
4.mai 2021
«Rīta rosme, uzturēšanās svaigā gaisā, fiziskas aktivitātes, veselīgs miegs un svaigu produktu iekļaušana uzturā – tā ir mana labsajūtas recepte. Un, tā kā visa pirmsākums ir cilvēka iekšējais saturs, ikdienā man nepieciešama arī kvalitatīva garīgā pārtika – grāmatas,» saka aktrise, dziedātāja, pasākumu vadītāja un fitnesa trenere Vita Baļčunaite.
3.mai 2021
Pavārgrāmatu autore Signe Meirāne dalījusies ar sacepuma recepti, kura ir ļoti piemērota rudens sezonai.
30.apr 2021
Signe Meirāne dalījusies ar recepti, kas palīdzēs pavasarī uzmundrināt ķermeni.
29.apr 2021
«Ir jāgatavo un jāēd garšīgi, sevi neierobežojot. Un tajā pašā laikā ir jāievēro arī zināma disciplīna – vakarā neēst. Protams, dažkārt jau gribas, bet tad vienmēr palīdz ūdens. Padzeries! Tas nostrādā,» smaidot saka TV6 šova «Lauku sēta» kādreizējais dalībnieks un vadītājs, «Go3» pavāršova «Ceļo un gatavo ar Bārdu» vadītājs Jānis Rāzna.
25.apr 2021
Liepajas teātra aktieris Edgars Pujāts soctīklos dalījies ar veselīga dzēriena recepti.
14.apr 2021
Pazīstamā latviešu ēdienu blogere, pavārgrāmatu autore Zane Grēviņa saviem sekotājiem vietnē Instagram parādījusi, kā izveidot rozi no plānām desas šķēlītēm.
11.apr 2021
Ratatouille ir Francijas klasika. Pievienojot sautējumam lēcas, iegūstams jaunu ēdiens.
6.apr 2021
No rauga pankūku mīklas var cept ne tikai apaļas pankūkas, bet arī pankūkas, kas atgādina virtuļus. It īpaši, ja tās iemērc izkausētā šokolādē vai apkaisa ar pūdecukuru. Atšķirībā no īstajiem virtuļiem mīklā ir mazāk miltu un tie nav jāpeldina eļļā. Pietiek, ja eļļa pannā ir plānā kārtiņā.
2.apr 2021
«Lieldienās ar olām ir jāspēlējas – jākrāso, jāpriecājas par to skaistumu, jāripina, ar tām jāsitas un, lai cik tās būtu skaistas, obligāti visas jāsasit, lai nākamajā dienā būtu rasols,» saka māksliniece un bērnu grāmatu autore Indra Sproģe. Šogad Lielā diena viņai būs īpaša, jo arī pašai dzimšanas diena.
28.mar 2021
Harmonija ar dabu, svaigs gaiss, vēsa brīze un siltie saules stari - tas ir laiks, lai sāktu veidot atpūtas vai darba vietas stūrīti savā dārzā vai pagalmā, kas līdz ar pandēmijas radīto nogurumu šogad ir īpaši svarīgi, jo kalpos kā vēl viena zona, kurā uzturēties.
27.mar 2021
Visas garšvielas, ko modernajā pasaulē pazīst kā krāsainus pulverīšus putekļu smalkumā, sākumā ir augi – vienkāršas dabas veltes, kas, pareizi lietojot, var radīt maģisku efektu. Ēdienam pievieno gan garšvielas – sasmalcinātas augu sēklas, saknes, augļus vai mizas, gan garšaugus – ziedus un lapas. Garšvielas var pilnībā izmainīt ēdienu, radot dažādām pasaules virtuvēm raksturīgās garšas un aromātus. Kā ikdienā dažādot savu ēdienkarti ar garšvielu palīdzību, stāsta Rimi Gardēdis, pasaules garšu eksperts Mārtiņš Sirmais.
25.mar 2021
«Lai arī deju nodarbības jau ilgāku laiku diemžēl notiek attālināti un ikdienā fiziskā slodze nav pārāk liela, neviens lieks kilograms, paldies Dievam, nav pienācis klāt,» saka pazīstamā sporta deju dejotāja un deju studijas «RV Studio» vadītāja Viola Abramova-Mailīte.
22.mar 2021
Annu Pannu pagatavojusi veselīgāku, krāsaināku un garšīgāku jau ierasto plāno pankūku variāciju – plānās spinātu pankūkas ar divu veidu pildījumiem.
21.mar 2021
Ar pandēmiju saistītie ierobežojumi un sociālā distancēšanās sabiedrību ir gan fiziski, gan emocionāli nogurdinājuši. Šajā periodā rūpes par sevi ir īpaši svarīgas, tāpēc arvien vairāk cilvēku meklē idejas un iedvesmu, kā uzlabot un veicināt savu labbūtību. Dailes teātra aktrise un radio SWH personība Lelde Dreimane atklāj savu labbūtības formulu.
photo_camera
18.mar 2021
Pazīstamā stila eksperte un TV seja Maija Silova kārtējo reizi vietnē Instagram dalījusies ar modes knifiņiem. Šoreiz, kā viņa izvēlas sev perfektos džinsus.
17.mar 2021
«Es neesmu mācījusies par konditori. Man ir ādas mākslinieciskās apstrādes meistara, floristes un juridiskā izglītība,» saka pasakaini skaisto kūku meistare, «GG Kūknīca» īpašniece Gunita Moskovljeviča. Viņa pati kūkas neēd, tikai degustē. Pat cukuru pie kafijas neliek.
14.mar 2021
Pēdējos gados kustība ar vīziju par pasauli bez atkritumiem guvusi lielu popularitāti. Tiesa gan, kamēr zero waste jeb bezatkritumu pieeja dzīvē vairāk līdzinās sapnim, realitātei pietuvinātāks un praktiskāk piekopjams ir less waste dzīvesstils. To savā ikdienā ieviesusi arī Latvijā iecienītā recepšu grāmatu autore Anna Panna, uzsverot, ka less waste ir ne tikai filozofija, bet arī reāls dzīvesstils, kuru var piekopt ikviens, nekrītot galējībās.
12.mar 2021
Uztura speciāliste un meitas mamma Anna Rozīte raidījumā “Akropole Māmiņu rīti ar Gundegu Rozi” paudusi savu redzējumu par veselīgu dzīvesveidu un tā ievērošanu ikdienā. Kliedējot mītus par veselīga uztura pamatprincipiem, eksperte iedrošina ikvienu ieviest veselīgākus paradumus savā dzīvē, it īpaši tagad, kad vairāk laika pavadām mājās ar ģimeni. 
12.mar 2021
Pavasaris jau izsenis asociējas ar tīrību un atbrīvošanos no visa liekā. Tas ir laiks, kad līdz ar dabas mošanos arī paši vēlamies ieviest kārtību gan savā mājoklī, gan tā apkārtnē un mazdārziņos. Lai arī saulīte ik dienas kļūst siltāka, rūpēm par dārzu vēl mazliet par agru, tāpēc martā “Latvijas Zaļais punkts” aicina pārskatīt savus tekstilizstrādājumu krājumus, atbrīvojot vietu pavasarim arī drēbju skapī. Kā izvērtēt, kuru apģērbu, apavus un citus tekstilizstrādājumus paturēt, bet no kuriem atbrīvoties, iesaka stiliste, modes blogere, dzīvesstila žurnāla Morethansize.com izveidotāja Indra Salceviča.