Virtuves padomi

28.jan
No pastas var pagatavot daudz gardus ēdienus, taču ir svarīgi zināt arī, kā to pareizi izmantot, lai ēdiens būtu debešķīgs. Lasiet rakstu un uzziniet, kādi ir pastas veidi un ar ko to pasniegt.
28.dec 2024
Svētku galds nav iedomājams bez pīrāgiem, tartēm un tortēm, cepumiem, pankūkām un piparkūkām, un daudziem citiem gardumiem, kuru pagatavošanā neiztikt bez mīklas. Kā mīklas pagatavot, lai tās sanāktu izcili gardi, stāsta šefpavārs Normunds Baranovskis.
23.nov 2024
Lieliskas pastas maltītes pagatavošanā viens no svarīgākajiem posmiem ir perfekti izvarīt pastu jeb makaronus. Lai izvārītu perfektu pastu, ievērojiet šos deviņus soļus! 
22.okt 2024
Arī ēst gatavošanu var savā ziņā dēvēt par mākslu. Spējot apvienot dažādas garšas buķetes, mēs varam radīt debešķīgus ēdienus. Ne vienmēr, lai gatavotu gardas maltītes, nepieciešamas dārgas sastāvdaļas. Arī dažādi vienkārši, viegli pieejami un ikdienā plaši izmantoti produkti var paspilgtināt ēdiena garšu. Atliek vien zināt, kas ir šīs slepenās sastāvdaļas, kuras, pievienojot klāt ēdienam, vienkāršu maltīti var padarīt debešķīgu! Šos produktus izmanto arī tādi slaveni šefpavāri kā Džeimijs Olivers un Gordons Remzijs.
10.apr 2024
Ir jauki zināt vienkāršas lietas, padomus un paņēmienus, lai padarītu virtuvē pavadīto laiku efektīvāku, ēdiena garšu labāku un gatavošanu jautrāku. “Neatkarīgi no tā, vai esat meistarīgs mājas pavārs vai iesācējs, garantējam, ka vēlēsities izmantot vairāk nekā dažus no gatavošanas padomiem.
7.mar 2024
Ēdienreižu plānošanas eksperte ar maģistra grādu uzturzinātnē Klinta Stasjule dalās savos novērojumos un sniedz vērtīgus padomus, kā samazināt pārtikas atkritumus un ietaupīt izdevumus.
7.dec 2023
Lai saglabātu pārtiku svaigu un gardu ilgāku laiku, svarīga ir pareiza tās uzglabāšana ledusskapī. Ieteikumos, kā efektīvi izmantot ledusskapī esošos plauktus, dalās eksperts Andris Kalniņš.