Rojs Puķe

8.sep
Suminot Tēva dienu, virtuves huligāns Pipars aicina pārsteigt tēvus, vectēvus un arī krusttēvus.
7.sep
 Brīvdienām piestāv ēdieni, kas ir salīdzinoši vienkārši un garšos visai ģimenei. Liekam galdā virtuves huligāna Pipara krāsainās kartupeļu pankūkas, kas uz šķīvja izskatīsies lieliski.
1.sep
Pipars stāsta, ka šī zupa būs īpaši piemērota kādai jaukai, mazliet vēsākai un lietainai pēcpusdienai. Tāpat tā lieliski noderēs arī septembrim un rudens sākumam.
31.aug
Pipars uzsver, ka vasaras izskaņai šī recepte pie grilētas gaļas vai zivs būs ideāli.
25.aug
Pipars stāsta, ka uz iesma grilēta forele ir pati senākā zivs pagatavošanas metode.
24.aug
Virtuves huligāns Pipars recepti atradis vecmāmiņas recepšu kladē.
18.aug
Visticamāk, ka par šādu dzērienu tu dzirdi un redzi pirmo reizi, taču izrādās, ka “Asiņainajai Mērijai” ir konkurents. Pipars stāsta, ka “Asiņainā Baiba” ir bezalkoholisks kokteilis, kura pamatā ir tomātu sula ar dažādām piedevām.
17.aug
Virtuves huligāns Pipars sabiedrībā ir pazīstams ar savu eksperimentēšanas dabu. Viņš labprāt rada receptes, kas liek pārsteigumā brīnīties.
11.aug
Pipars stāsta, ka šis hačapuri vai siera pīrāgs ir drīzāk līdzīgs tiem tradicionālajiem hačapuri, ko cep apaļus un ar Adigejas sieru.
10.aug
Virtuves huligāns Pipars aicina, ja tavā dārzā neaug kabači un ome nedzīvo laukos, tad tirgū ir iespējams nopirkt kabačus, un vēlams pat vairāk.
9.aug
Virtuves huligāns Pipars kopā ar garšu pazinēju Elmāru Tanni aicina baudīt Rīgas svētkus kopā ar viņiem. Jau pavisam drīz, 17. augustā, Rātslaukumā būs iespēja satikt abus pavārus un nogaršot ko patiesi gardu.
4.aug
Pipars stāsta, ka šie salāti ir no viņa pirmās recepšu grāmatas “Piparēdiens”.
3.aug
Virtuves huligāns Pipars stāsta, ka čatnijs ir ēdiens, kas ir garšīgs tikai atdzesēts un kādu laiciņu pastāvējis.
28.jūl
Pipars nāk klajā ar mūsdienu riekstiņu versiju. “Gadījās man riekstiņu formiņas. Un tad man gadījās recepte no oriģinālās riekstiņu pannas, no seniem padomju laikiem.
27.jūl
Virtuves huligāns Pipars stāsta, ka šādu zupu vēl nebija ēdis. “Esmu pārliecināts, ka arī tev tas būs atklājums. Ļoti netradicionāla, interesanta aukstās zupas versija.  Es pat teiktu īsta latviešu aukstā zupa.”
21.jūl
Pipars ir pārliecināts, ka ir īstais laiks doties iepirkties uz tirgu, jo tur ir tik daudz jauno dārzeņu un zaļumu. Viss ir tik skaisti zaļš un vasarīgs! Gribās ēst veselīgāk un vieglāk. 
20.jūl
Virtuves huligāns Pipars piekrīt, ka laiks mūsdienās ir dārgs, tāpēc piedāvā recepti, kur 20 minūšu laikā ir iespēja pagatavot garšīgu maltīti visai ģimenei. Pārliecinies pats!
14.jūl
Svētdienai piestāv gardas un mazliet neierastākas garšas no virtuves huligāna Pipara, kurš uztic savu recepti Dzīvesstils lasītājiem.
13.jūl
Pipars stāsta, ka tad, kad viņš dodas iepirkties uz tirgu, vienmēr iegādājas dārzeņus.  “Es nopērku jaunus dārzeņus un tad par veco pirkumu piemirstās. Vai arī biju kaut ko plānojis pagatavot, bet plāni mainās un dārzeņi paliek grozā skumt.”
7.jūl
Pipars ir pārliecināts, ka vasarai piestāv un pienākas īpašs deserts vai uzkoda. Abos variantos, tas ir kaut kas fantastiski garšīgs.