Turpinot aukstās zupas tautas degustāciju, virtuves huligāns Rojs Puķe jeb Pipars un digitālā satura veidotājs Armands Jaunzems apciemoja Valsts sociālās aprūpes centra “Rīga” filiāles “Teika” un “Jugla”.
Nav noslēpums, ka jūnijā sociālajos tīklos bija manāmas visai karstas un spraigas diskusijas starp latviešiem un lietuviešiem. Iemels - aukstā zupa. Kam šis ēdiens pieder, kurš tad radīja recepti, kā arī, kuram galu galā šī zupa sanāk garšīgāka. Katrs, protams, aizstāvēja savu zemi un pārliecību.
Arī pēc svētkiem pastāv iespējas, ka paliek pāri ēdiens, viens no tiem ir Jāņu siers. Virtuves huligāns Pipars secina, ja pēc svētkiem palicis pāri Jāņu siers, no tā var droši taisīt salātus, jo būšot garšīgi arī pēc tam.
Remdēt un veldzēt slāpes ir svarīgi, īpaši dienu pēc kārtīgas līgošanas. Tam piekrīt arī virtuves huligāns Pipars, kurš ir pārliecināts, ka piparmētru limonāde būs tieši laikā.
Labdarības biedrība “Pipars” sadarbībā ar Imantas tirgu un Grilētāju brālību, 1.jūnijā organizē Labdarības tirgus dienu, kas pēc būs jau otrais šāda veida pasākums.
Kulinārijas blogeris Rojs Puķe jeb labāk pazīstams ar vārdu Pipars jau pusotru gadu dodas uz Latvijas skolām, lai skolēniem pasniegtu nodarbības par uzturu. “Bez Tabu” saņem vēstuli no skolēniem, kuri apšauba Pipara zināšanas uztura jomā, uzdodot jautājumu, vai šādas nodarbības drīkst pasniegt personas bez attiecīgās izglītības?