23.jūl 2020
Vasaras mēneši jau tradicionāli nav iedomājami bez sezonālām garšas buķetēm, ko celt galdā gan ikdienā, gan svētku reizēs un ar ko papildināt ikvienu maltīti. Turklāt šobrīd, kad grila un piknika sezona rit pilnā sparā, dažādas gaļas un veģetāro ēdienu piedevas kļūst sevišķi aktuālas. Tādēļ, iedvesmojot jauniem eksperimentiem virtuvē, pieredzes bagātais šefpavārs Dzintars Kristovskis iesaka trīs visā pasaulē iecienītu un viegli pagatavojamu mājas mērču receptes, kas kalpos par lielisku alternatīvu ierastajām zivs, gaļas un dārzeņu piedevām un ar ko prasmīgi atsvaidzināt vasaras ēdienreizes. Viņaprāt, tieši mērce ir ikviena ēdiena galvenā sastāvdaļa, kas ļauj to viegli pielāgot katrai gaumei, piešķirot maltītēm restorāna cienīgu pēcgaršu.