Neparasta recepte: cīsiņi barankās

© cookbook.ilaipa.lv

Izmēģini un nogaršo

Sastāvdaļas:

  • Barankas: 200 g
  • Cīsiņi: 200 g
  • Tomātu mērce: 50 g
  • Majonēze: 100 g
  • Siers: 100 g
  • Piens: 200 g
  • Paprika: 1 gab

Pagatavošana:

  1. Barankas uzmauc uz cīsiņiem un uz 15 minūtēm cīsiņus ar visām barankām iemērc pienā.
  2. Tad cīsiņus ar visām barankām izņem no piena un uzliek tos uz cepešpannas. Uz barankotā katra cīsiņa uzliek tomātu mērci, tad no visām pusēm to apsmērē ar majonēzi.
  3. Virsū uzliek paprikas ripiņu un siera šķēlīti.
  4. Liek cepties iepriekš sakarsētā cepeškrāsnī.

LV Blogeri

Arbūzs ir viens no vasaras top augļiem. Tas ir salds un sulīgs, tieši tāds, kāds karstajās vasaras dienās palīdz atveldzēties! Apkopojām piecus interesantus faktus par arbūziem, kurus, iespējams, tu nezināji!

Svarīgākais