menu
Pirmdiena, 6.oktobris
Vārda dienas šodien:
Monika, Zilga, Zilgma
settings
Uzstādījumi
Burtu lielums:
A
A
A
Virtuvē
Uzturs
Dzīvo gudri!
LV blogeri
Veselība
Pats savām rokām
Eksperiments
Latvijā
Rīgā
Reģionos
Politika
Ekonomika
Izglītība
Kriminālziņas
Veselība
Pasaulē
Sports
Izklaide
Horoskopi
Lasītāju viedoklis
search
Par nra.lv
Reklāma
Privātuma politika
Lietošanas noteikumi
Autortiesības
Ētikas kodekss
Vakances
Kontakti
search
account_circle
Profils
Iestatījumi
Iziet
login
Virtuvē
Uzturs
Dzīvo gudri!
LV blogeri
Veselība
Pats savām rokām
Eksperiments
home
/
LifeHacks
/
LV Blogeri
Neparasta recepte: cīsiņi barankās
Ilze Šteinfelde
schedule
10.okt 2019
© cookbook.ilaipa.lv
Izmēģini un nogaršo
Sastāvdaļas:
Barankas: 200 g
Cīsiņi: 200 g
Tomātu mērce: 50 g
Majonēze: 100 g
Siers: 100 g
Piens: 200 g
Paprika: 1 gab
Pagatavošana:
Barankas uzmauc uz cīsiņiem un uz 15 minūtēm cīsiņus ar visām barankām iemērc pienā.
Tad cīsiņus ar visām barankām izņem no piena un uzliek tos uz cepešpannas. Uz barankotā katra cīsiņa uzliek tomātu mērci, tad no visām pusēm to apsmērē ar majonēzi.
Virsū uzliek paprikas ripiņu un siera šķēlīti.
Liek cepties iepriekš sakarsētā cepeškrāsnī.
Dalies:
Komentēt