Cepti kartupeļi paši par sevi ir gardi, bet, lai tos padarītu vēl gardākus, daudzi izmanto speciālas garšvielas, kuras tieši paredzētas šim ēdienam. Nepērciet veikalā gatavus garšvielu maisījumus, ja to varat pagatavot pats! Šādi perfekti zināsiet, kas ir jūsu garšvielu maisījumā un varēsiet to pagatavot tā, kā jums labāk tīk!
Tako - ātri pagatavojas un visām gaumēm atbilstošs ēdiens. "Gatavojot Tex Mex virtuvei raksturīgo tako, nav jārūpējas par citu cilvēku ēšanas gaumi un niansēm, jo katrs tajā saliek sastāvdaļas pēc savām vēlmēm - asu tako ar daudz gaļas un siera vai veģetāru tako ar pupiņām, kaudzi dārzeņu un gvakamoli," stāsta Paulig mārketinga aktivitāšu vadītāja mazumtirdzniecībā Latvijā Inga Auziņa.
Ramen sastāvā ir ķīniešu stikla kviešu nūdeles, kas pasniegtas buljonā. Izplatītākās garšas ir sojas mērce un miso ar tipiskām piedevām - sagrieztu cūkgaļu, nori (kaltētas jūraszāles), menma (bambusa dzinumi) un lociņiem. Ramen saknes meklējamas ķīniešu nūdeļu ēdienos, un tās daļa nāk no japāņu ķīniešu virtuves.
Mazumtirdzniecības tīkls "Elvi" kopā ar pavāri un uztura speciālisti Jevgēniju Jansoni aicina iekļaut savā ziemas ēdienkartē dārzeņus un izmēģināt jaunu recepti - saldēto dārzeņu sacepumu!
Palutini sevi un savus mīļos ar gardo dārzeņu pudiņu. Ar recepti dalās pārtikas mazumtirdzniecības tīkls "ELVI" kopā ar pavāri un uztura speciālisti Jevgēniju Jansoni.
Jo vairāk sviesta, jo gardāka maltīte? Bokseris Kristaps Zutis ir pārliecināts, ka gardu vistas cepeti var pagatavot ar karstu gaisu un mīlestību vien! Viņš kopā Rimi Gardēdi Normundu Baranovski gatavotu gaisa cepeškrāsnī jeb aerogrilā ceptu vistu ar zeltainiem kartupelīšiem un sēņu mērci.
Labam pavāram un krietnam ēdājam pa spēkam viss – gan kārtīga itāļu pica, gan latviešu virtuves “smagsvari”! Kārlis Matīss Zitmanis un Andrejs Reinis Zitmanis no grupas "Sudden Lights" ciemojas pie "Rimi Gardēža" Normunda Baranovska un gatavo pelēkos zirņus ar bekonu.