Kuram gan nepatīk labi paēst? Garšīgs ēdiens ir viena no dzīves lielākajām baudām. Modes mākslinieks Kašers piebilstu – ne tikai garšīgs, bet arī daudz! Kaut arī gatavošana nav viņa spēcīgākais talants, viņš izmēģina jaunu recepti kopā ar "Rimi" gardēdi Normundu Baranovski.
Porciju skaits: 3 cilvēkiem
Gatavošanas ilgums: 30 min
Nepieciešams:
Garšvielas:
Pagatavošana:
Sagriež burkānu un seleriju, apcep eļļā. Pievieno 1,5 l ūdens un vienu buljona kubiņu. Saspiež piestā, smalki sakapā vai sablendē garšvielas. Apcep šampinjonus, pievieno garšvielu pastu un liek klāt zupai.
Nogaršo buljonu, ja nepieciešams, pievieno vēl sāli vai citrona skābumu. Tad iemaisa zirnīšus, kale kāpostu un nūdeles. Atstāj ievilkties 3-5 minūtes un pasniedz siltu.