RECEPTE: Šokolādes konfektes vien no trim sastāvdaļām

© Ekrānuzņēmums no "YouTube"

Šī būs pavisam "aša" recepte garda deserta pagatavošanai. Jums būs nepieciešamas vien trīs sastāvdaļas un keksiņu formiņas!

Nepieciešams:

  • tumšā šokolāde;
  • zemesriekstu sviests;
  • pūdercukurs.

Process:

1. Izkausējiet ūdens peldē tumšo šokolādi.

2. Sajauciet pūdercukuru kopā ar zemesriekstu sviestu. Pievienojiet tik daudz cukura, lai zemesriekstu sviests būtu ļoti salds.

Ekrānuzņēmums no "YouTube"

3. Ņemiet keksiņu formiņas (papīrīšus).

Ekrānuzņēmums no "YouTube"

4. Katrā keksiņu formiņā ielieciet vienu līdz divas ēdamkarotes izkausētās šokolādes.

Ekrānuzņēmums no "YouTube"

5. Pa virsu šokolādei lieciet vienu līdz divas tējkarotes zemesriekstu sviesta.

Ekrānuzņēmums no "YouTube"

6. Pārklājiet zemesriekstu sviestu ar izkausēto šokolādi.

Ekrānuzņēmums no "YouTube"

7. Lieciet konfektes uz stundu ledusskapī. Pēc tam tās izņemiet laukā no keksiņu formiņām (papīrīšiem) un baudiet!

Ekrānuzņēmums no "YouTube"

Avots

Virtuvē

Produktu sasaldēšana vēlākam laikam ir izcila ideja, lai nevajadzētu mest laukā pārtiku. Bieži vien cilvēki nezina, kādus produktus var sasaldēt un vai nu tos izmet, vai cenšas ātri notiesāt. Vai zinājāt, ka teju gandrīz visus produktus drīkst likts saldētavā? Sākot no avokado un beidzot ar tortiljām. Noskaidrojiet, kurus produktus ir droši sasaldēt, lai vēlāk tos izlietotu!

Svarīgākais