RECEPTE: Šokolādes konfektes vien no trim sastāvdaļām

© Ekrānuzņēmums no "YouTube"

Šī būs pavisam "aša" recepte garda deserta pagatavošanai. Jums būs nepieciešamas vien trīs sastāvdaļas un keksiņu formiņas!

Nepieciešams:

  • tumšā šokolāde;
  • zemesriekstu sviests;
  • pūdercukurs.

Process:

1. Izkausējiet ūdens peldē tumšo šokolādi.

2. Sajauciet pūdercukuru kopā ar zemesriekstu sviestu. Pievienojiet tik daudz cukura, lai zemesriekstu sviests būtu ļoti salds.

Ekrānuzņēmums no "YouTube"

3. Ņemiet keksiņu formiņas (papīrīšus).

Ekrānuzņēmums no "YouTube"

4. Katrā keksiņu formiņā ielieciet vienu līdz divas ēdamkarotes izkausētās šokolādes.

Ekrānuzņēmums no "YouTube"

5. Pa virsu šokolādei lieciet vienu līdz divas tējkarotes zemesriekstu sviesta.

Ekrānuzņēmums no "YouTube"

6. Pārklājiet zemesriekstu sviestu ar izkausēto šokolādi.

Ekrānuzņēmums no "YouTube"

7. Lieciet konfektes uz stundu ledusskapī. Pēc tam tās izņemiet laukā no keksiņu formiņām (papīrīšiem) un baudiet!

Ekrānuzņēmums no "YouTube"

Avots

Virtuvē

Pavasaris ir lielisks laiks, lai baudītu svaigus zaļos salātus, kas bagāti ar vitamīniem un minerālvielām. Lai padarītu salātus vēl garšīgākus un veselīgākus, pagatavojiet mājās savu salātu mērci. Pašgatavotas mērces ne tikai ļauj kontrolēt sastāvdaļu kvalitāti, bet arī izvairīties no liekiem konservantiem un piedevām, kas bieži sastopamas veikalā nopērkamajās mērcēs. Ar interesantu recepti dalās “Eating Bird Food”.

Svarīgākais