Šī būs pavisam "aša" recepte garda deserta pagatavošanai. Jums būs nepieciešamas vien trīs sastāvdaļas un keksiņu formiņas!
1. Izkausējiet ūdens peldē tumšo šokolādi.
2. Sajauciet pūdercukuru kopā ar zemesriekstu sviestu. Pievienojiet tik daudz cukura, lai zemesriekstu sviests būtu ļoti salds.
3. Ņemiet keksiņu formiņas (papīrīšus).
4. Katrā keksiņu formiņā ielieciet vienu līdz divas ēdamkarotes izkausētās šokolādes.
5. Pa virsu šokolādei lieciet vienu līdz divas tējkarotes zemesriekstu sviesta.
6. Pārklājiet zemesriekstu sviestu ar izkausēto šokolādi.
7. Lieciet konfektes uz stundu ledusskapī. Pēc tam tās izņemiet laukā no keksiņu formiņām (papīrīšiem) un baudiet!