Raimonds Zommers iesaka: viegli marinēta palija ar sparģeļiem

© unsplash.com

Šefpavārs Raimonds Zommers iesaka gardas un vienkāršas maltītes recepti - viegli marinēta palija ar sparģeļiem un zivs buljonu.

Viegli marinēta palija ar sparģeļiem

Sastāvdaļas:

  • 150 g palijas filejas (var izmantot arī foreli vai lasi);
  • 50 g poke mērces;
  • 30 g kalamata olīveļļa;
  • 20 g citronu sula;
  • 30 g sparģeļi;
  • 10 g loki;
  • 5 g koriandrs;
  • 20 g ķiršu tomāti;
  • sāls, pipari pēc garšas.

Kā pagatavot šo gardo maltīti skatieties video:

Virtuvē

Citrons ir viens no daudzpusīgākajiem augļiem virtuvē – tas piešķir svaigumu ēdieniem, izceļ garšas un darbojas arī kā dabīgs konservants. Taču daudzi nezina, ka citrona sasaldēšana atklāj pavisam jaunas tā izmantošanas iespējas. Šī metode ir gan praktiska, gan ekonomiska – tā ļauj augli izmantot pilnībā, neizmetot pat mizu, raksta “Healthline.com”.

Svarīgākais