Raimonds Zommers iesaka: viegli marinēta palija ar sparģeļiem

© unsplash.com

Šefpavārs Raimonds Zommers iesaka gardas un vienkāršas maltītes recepti - viegli marinēta palija ar sparģeļiem un zivs buljonu.

Viegli marinēta palija ar sparģeļiem

Sastāvdaļas:

  • 150 g palijas filejas (var izmantot arī foreli vai lasi);
  • 50 g poke mērces;
  • 30 g kalamata olīveļļa;
  • 20 g citronu sula;
  • 30 g sparģeļi;
  • 10 g loki;
  • 5 g koriandrs;
  • 20 g ķiršu tomāti;
  • sāls, pipari pēc garšas.

Kā pagatavot šo gardo maltīti skatieties video:

Virtuvē

Lai pagatavotu garšīgu kartupeļu biezeni, nepietiek tikai kartupeļus iemest ūdens katlā un uzvārīt. “Express.co.uk” pavāri apgalvo, ka tikai viena vienkārša trika ievērošana pirms dārzeņu pagatavošanas palīdzēs uzlabot ēdiena tekstūru, lai iegūtu īpaši gaisīgu un maigu kartupeļu biezeni.