Raimonds Zommers iesaka: viegli marinēta palija ar sparģeļiem

© unsplash.com

Šefpavārs Raimonds Zommers iesaka gardas un vienkāršas maltītes recepti - viegli marinēta palija ar sparģeļiem un zivs buljonu.

Viegli marinēta palija ar sparģeļiem

Sastāvdaļas:

  • 150 g palijas filejas (var izmantot arī foreli vai lasi);
  • 50 g poke mērces;
  • 30 g kalamata olīveļļa;
  • 20 g citronu sula;
  • 30 g sparģeļi;
  • 10 g loki;
  • 5 g koriandrs;
  • 20 g ķiršu tomāti;
  • sāls, pipari pēc garšas.

Kā pagatavot šo gardo maltīti skatieties video:

Virtuvē

Tomāti ne tikai ir gardi, bet arī ir bagāti ar vitamīniem un antioksidantiem, taču vai zinājāt, ka ir vairāki mazāk zināmi veidi, kā pagatavot šo gardumu? Šajā rakstā iepazīstināsim ar dažiem neparastiem, bet ļoti baudāmiem veidiem, kā izmantot tomātus ikdienas ēdienos vai svētku galdā. Ar ieteikumiem dalās “Kitchn”.

Svarīgākais