Recepte

23.aug 2023
Vai esi kādreiz aizdomājies par to, ka skumbrija var veidot izcilu garšu salikumu kopā ar kvinoju? Uztura speciāliste Olga Ļubina iesaka nobaudīt šo garšu salikumu!
20.aug 2023
Uztura speciālistes Olgas Ļubinas vakariņu recepte - dārzeņi ar vistu.
18.aug 2023
Ar gardu medus panna cottas recepti dalās igauņu šefpavāre Merlina Vetika.
14.aug 2023
"Fotografiska Tallin" restorāna šefpavāre Merlina Vetika iesaka izmēģināt, ko jaunu un nebijušu - tataki steiku ar marinētiem dārzeņiem.
9.aug 2023
Izmēģini sātīgo, bet tai pat veselīgo cūkgaļas filejas recepti, kuru iesaka nobaudīt uztura speciāliste Olga Ļubina.
8.aug 2023
Vasaras vakariņas ir lieliska iespēja baudīt svaigus un garšīgus ēdienus, izmantojot sezonālās produkcijas priekšrocības. Vai zinājāt, ka no burkāniem var pagatavot tartaru, ka arī tā mizas var būt daļa no vakariņām? Gardu vakariņu recepti iesaka "Fotografiska Tallin" restorāna šefpavāre Merlina Vetika.
7.aug 2023
"Rimi" veselīgas ēšanas eksperte, sertificēta uztura speciāliste Olga Ļubina iesaka gardu, veģetāru recepti!
4.aug 2023
Veikalu tīkls "Elvi" kopā ar pavāri un uztura speciālisti Jevgēniju Jansoni aicina izmēģināt kaut ko jaunu un piedāvā eksotisku recepti. Nogaršo svaigu gurķu auksto zupu ar zaļajiem zirnīšiem.
2.aug 2023
Laimas Vaikules mājās Andris Bulis satiek vienu no populārākajiem vietējiem šefpavāriem - Lauri Aleksejevu. Sarunas laikā viņš atklāj, Laimas īpašo un vienreizējo deserta recepti.
1.aug 2023
Gan dārzi, gan veikalu plaukti šobrīd pilni ar svaigiem gardiem un aromātiskiem tomātiem un gurķiem. Veikalu tīkls "Elvi" kopā ar pavāri un uztura speciālisti Jevgēniju Jansoni aicina savā vasaras ēdienkartē izmēģināt kaut ko jaun.
16.jūl 2023
Droši vien katrs kaut reizi dzīvē ir dzirdējis, ka olbaltumvielas ir neaizvietojama uzturviela kā cilvēku, tā citu dzīvu būtņu organismā, jo ietilpst visu dzīvo organismu šūnu un audu sastāvā. Kas īsti ir olbaltumvielas un kāpēc par tām tik daudz runā, stāsta "Rimi" veselīgas ēšanas eksperte, sertificēta uztura speciāliste  Olga Ļubina.
14.jūl 2023
"Rimi" veselīgas ēšanas eksperte, sertificēta uztura speciāliste  Olga Ļubina iesaka izmēģināt jaunu salātu recepti. To pagatavošana nebūs sarežģīta!
12.jūl 2023
"Rimi" veselīgas ēšanas eksperte, sertificēta uztura speciāliste  Olga Ļubina iesaka gardu, olbaltumvielām bagātu vakariņu recepti.
6.jūl 2023
Līdzīgi kā dziesmā un dejā, arī maltītē, kas ar mīlestību gatavota, ir spēks, – par to ir pārliecināts "Rimi Gardēdis" un šefpavārs Normunds Baranovskis. Tāpēc viņš, svinot XXVII Vispārējos latviešu Dziesmu un XVII Deju svētkus, kas šogad tiek aizvadīti 150 gadu jubilejas zīmē, uz savu virtuvi ciemos aicināja Dziesmu svētku virsdiriģentu Intu Teterovski, lai kopā radītu spēcinošu un ātri pagatavojamu maltīti – foreles burgeru un ogu desertu.
2.jūl 2023
Latvijā zemeņu laiks ir salīdzinoši īss un tajā brīdī cenšamies no sirds "nolietot" visu dārzā izaugušo. Atgādinājumam, ka zemenes var ēst ne tikai svaigas vai sasaldēt ziemai, VCA uztura speciālistes Anitas Baumanes salātu recepte, kas pārsteigs draugus vasaras ballītē! Bonusā - kaloriju aprēķins, kas nav mazsvarīgi veselīga svara kontrolei un uzturvielu izklāsts.
30.jun 2023
Lai katrā mājā pašu spēkiem izdotos pagatavot izcilu šašliku, noslēpumos un ieteikumos dalās izcilais šefpavārs Raimonds Zommers.
26.jun 2023
Vai jūnijā un svētkos maz iespējams debešķīgāks salikums kā zemenes ar šokolādi? "Barbora" iesaka gardu kūku, kurā starp šokolādes kārtām liekamas svaigas un sulīgas zemenes.
25.jun 2023
Šī recepte ir lieliska savā vienkāršībā - pareizie produkti pareizajā kombinācijā un garšas kārpiņas gavilēs, taču pagatavošana daudz laika neaizņems. Recepti iesaka "Barbora".
22.jun 2023
Daudziem no mums Līgo svētku svinēšana asociējas ar gaļas šašliku, sieru un pīrādziņiem, tomēr mūsdienu bagātīgajā garšu un iespēju pasaulē var rast arī dažādas alternatīvas, pārsteidzot līgotājus, piemēram, ar vegāniskām uzkodām, salātiem utt. Receptes iesaka "Rimi Gardēdis" un pavārs Edgars Sanders.
21.jun 2023
Vieglas, atsvaidzinošas un tomēr sātīgas vegānisks receptes iesaka "Rimi Gardēdis" un pavārs Edgars Sanders.