Recepte

25.okt 2023
Iepriecini savu vēderu un garšu kārpiņas. Pagatavo gardu biešu salātus!
22.okt 2023
Rudens ir īstais brīdis, kad savā ēdienkartē pēc iespējas biežāk iekļaut bietes. Izmēģiniet šo vienkāršo vakariņu recepti. Liec galdā marinētu biešu tarti!
21.okt 2023
Ēst, lai dzīvotu, nevis dzīvot, lai ēstu! Kuram gan atliek laika domāt par ēdienu, ja dzīvē ir daudz citu aizraujošu lietu, kurām ar diennakts stundām nepietiek? Tā mēdz gadīties arī dziedātājai Patrishai, kura ikdienā lielākoties iztiek ar retām ēdienreizēm un mazām porcijām.
19.okt 2023
Rudens ir klāt, un tas nozīmē, ka ir laiks baudīt sezonas krāsas un garšas. Vai zināji, ka bietes ir ne tikai sarkanas, bet arī dzeltenas un baltas? Izmēģiniet šo krāsaino biešu čipsu recepti!
15.okt 2023
Izcils ēdiens. Garšo gan lieliem, gan maziem. Var uzglabāt ledusskapī 3 dienas un pagatavošanas laiks ir vien pāris minūtes, tā par savu naksnīgo auzu receptei saka ēdienu blogere Anna Panna.
13.okt 2023
Ēdienu blogeres Annas Pannas enerģijas bumbiņu recepte!
9.okt 2023
Krāsnī cepts lasis ar citronpipariem bez pievienota sāls ļaus izbaudīt lasi jaunās garšu niansēs, iesaka "Paulig" un "Santa Maria" mārketinga aktivitāšu vadītāja mazumtirdzniecībā Latvijā Inga Auziņa.
6.okt 2023
Jērs, rīsi, rozīnes, kumīns, burkāni un kinza – šķiet, šeit paslēpušās visas spilgtākās un aromātiskākās garšas! Ļaujiet garšām kārtīgi “sadraudzēties” un gatavojiet nesteidzoties, aicina "Paulig" un "Santa Maria" mārketinga aktivitāšu vadītāja mazumtirdzniecībā Latvijā Inga Auziņa, iesakot gardu plova recepti, kuram nav pievienots klāt sāls.
4.okt 2023
Šo konfekšu pagatavošanai būs nepieciešamas vien dažas sastāvdaļas un aptuveni stunda laika!
2.okt 2023
Nav noslēpums – jo lielāka ģimene, jo lielāks izaicinājums, ko gatavot vakariņās, lai būtu ne vien gardi un izdevīgi, bet paēduši būtu visi. Tam piekrīt arī TV personība, pasākumu vadītājs un četru meitu tēvs Armands Simsons, kurš devās ciemos pie Rimi Gardēža un šefpavāra Normunda Baranovska, lai parādītu, kā, veicot pāris izmaiņu receptē, ikdienas iemīļoto ēdienu var pārvērst restorāna cienīgā maltītē, kas patīkami pārsteigs ikvienu ģimenē.
30.sep 2023
Šī ir pavisam vienkārša recepte, kā vien no trim sastāvdaļām pagatavot gardas šokolādes konfektes.
17.sep 2023
Uztura speciāliste Liene Sondore iesaka dažādot savu ēdienkarti ar veselīgām ogu receptēm. Veldzē slāpes ar šo gardo dzērienu!
16.sep 2023
Ja jums gatavojot ēst receptē teikts, ka nepieciešamas paniņas, bet tās aizmirstāt iegādāties, tad nesatraucieties, jo paniņas pavisam vienkārši varat pagatavot pats.
15.sep 2023
Šis būs lielisks dzēriens kuņģa un zarnu veselībai! Šādu skābpiena un šķiedrvielām bagātu dzērienu var baudīt gan kā brokastu dzērienu, gan launagu, gan veselīgu desertu, akcentē uztura speciāliste Liene Sondore.
11.sep 2023
Šefpavārs Raimonds Zommers dalās ar viegli un ātri pagatavojamu tortiljas picas recepti!
8.sep 2023
Augusts ir viens no vasaras ražīgākajiem mēnešiem - ienāk raža ne tikai dažādiem dārza augļiem, bet arī sezonālajiem dārzeņiem. Augustā īpašu uzmanību izpelnās tieši tomātu raža, pie tam, tomāti ir vieni no visbiežāk galdā celtajiem dārzeņiem, kas iemīļoti visa gada garumā. Šefpavārs Raimonds Zommers par godu plaukstošajai tomātu sezonai, dalās ar recepti, kur likt lietā tomātus!
27.aug 2023
"Rimi" veselīgas ēšanas eksperte, sertificēta uztura speciāliste Olga Ļubina iesaka izmēģināt viņas iecienītu vakariņu recepti - pilngraudu makaronus ar olu un dārzeņiem.
23.aug 2023
Vai esi kādreiz aizdomājies par to, ka skumbrija var veidot izcilu garšu salikumu kopā ar kvinoju? Uztura speciāliste Olga Ļubina iesaka nobaudīt šo garšu salikumu!
20.aug 2023
Uztura speciālistes Olgas Ļubinas vakariņu recepte - dārzeņi ar vistu.
18.aug 2023
Ar gardu medus panna cottas recepti dalās igauņu šefpavāre Merlina Vetika.