Šie snikerīši gan garšo, gan izskatās teicami! Būtiski tas, ka arī to gatavošana nav sarežģīta vai laikietilpīga. Recepti iesaka "Rimi Bērniem" eksperti Sāra, Lība un Klāvs Smildziņi.
Pārsteidziet savu ciemiņu garšas kārpiņas Līgo svētkos ar augu valsts šašliku jeb sojšliku. Ko ņemt vērā un kā pagatavot sojšliku – padomos dalās “Maxima Latvija”.
Šie batoniņi ir īsti piemēroti, lai pēc garās ziemas organismā atjaunotu enerģiju. Sastāvdaļas ir spēcinošas, turklāt batoniņiem netiek pievienots cukurs. Recepti iesaka "Rimi Bērniem" eksperti Sāra, Lība un Klāvs Smildziņi.
Pagatavot konfektes mājas apstākļos nav nemaz tik sarežģīti, kā varētu šķist. Turklāt tās garšos un izskatīsies lieliski! Konfekšu recepti iesaka "Rimi Bērniem" eksperti Sāra, Lība un Klāvs Smildziņi.
Sertificēta uztura speciāliste Olga Ļubina iesaka gardu un veselīgu banāna ar avokado un kakao deserta recepti. Receptē minētās sastāvdaļas paredzētas četru porciju pagatavošanai.
"Rimi" veselīgas ēšanas eksperte, sertificēta uztura speciāliste Olga Ļubina iesaka pagatavot brokastīt gardu četru graudu spēka putru ar zemesriekstu sviestu un ogām. No receptē esošā sastāvdaļu daudzuma var pagatavot četras porcijas.
Alus cienītājiem, kuriem apnikušas ierastās garšu saderības, baudot alu kopā ar ķiploku grauzdiņiem, čipsiem vai vistu spārniņiem, pavāre Linda Brensone iesaka gardu un viegli pagatavojamu uzkodu recepti. Uzkodas ieteicams baudīt ar rudzu maizes eilu.
Sertificēta uztura speciāliste Olga Ļubina norāda, ka sēklas, līdzīgi kā rieksti, satur daudz olbaltumvielu, taukvielu, vitamīnu un minerālvielu, tomēr veikalos tās ir pieejamas par daudz demokrātiskākām cenām, tādējādi ir draudzīgas ne vien organismam, bet arī maciņam. Izmēģiniet šo gardo sēklu sausmaizīšu recepti!
Vai zinājāt, ka ķirbu sēklas ir ļoti veselīgas un tās nepieciešams iekļaut pavasara ēdienkartē? Pagatavojiet šos gardos salātus, izmantojot ķirbju sēklas!
Ja jums pēc Lieldienām paliek pāri lērums nokrāsotu olu un tās vairs diemžēl nav kur likt, tad mums ir ideja, kā tās pārvērst gardā "mērcē"! Šo mērci var izmantot dažādu uzkodu baudīšanai.