Kā 20 minūtēs gardi pagatavot ķirbi?

© pexels.com

Šī būs, iespējams, pati vienkāršākā un ātrākā ķirbja pagatavošanas recepte. Lai varētu baudīt gardo ķirbi, būs nepieciešamas vien 20 minūtes.

Vajadzēs (4 porcijām):

  • 1 ķirbi;
  • 1/4 gl. kļavu sīrupu (vai arī pēc garšas);
  • 1 ēdamk. sviesta.

Pagatavošana:

1. Pārgrieziet uz pusēm ķirbi un izgrebiet to.

2. Uz šķīvja uzlieciet vienu no ķirbja pusītēm (ar griezto vietu uz augšu).

3. Ķirbī ielieciet ēdamkaroti sviesta un piepildiet to ar kļavu sīrupu.

4. Lieciet ķirbja pusīti "cepties" mikroviļņu krāsnī 10 līdz 15 minūtes, līdz tas ir kļuvis mīksts.

Tas arī viss! Ķirbis ir gatavs ēšanai!

Avots

Uzturs

Tā vien šķiet, ka viss neveselīgais ir garšīgs, bet veselīga pārtika ne visai. Katram uz "kārā zoba" patīk likt ko citu, bet bieži vien tie ir čipsi, bulciņas, kūciņas u.c. Visas tās lietas, kas var sabojāt mūsu figūru, ja tiek apēsts par daudz. Zinātnieki beidzot noskaidrojuši, kāpēc mums tik ļoti kārojas šāda veida pārtika!

Svarīgākais