Kā 20 minūtēs gardi pagatavot ķirbi?

© pexels.com

Šī būs, iespējams, pati vienkāršākā un ātrākā ķirbja pagatavošanas recepte. Lai varētu baudīt gardo ķirbi, būs nepieciešamas vien 20 minūtes.

Vajadzēs (4 porcijām):

  • 1 ķirbi;
  • 1/4 gl. kļavu sīrupu (vai arī pēc garšas);
  • 1 ēdamk. sviesta.

Pagatavošana:

1. Pārgrieziet uz pusēm ķirbi un izgrebiet to.

2. Uz šķīvja uzlieciet vienu no ķirbja pusītēm (ar griezto vietu uz augšu).

3. Ķirbī ielieciet ēdamkaroti sviesta un piepildiet to ar kļavu sīrupu.

4. Lieciet ķirbja pusīti "cepties" mikroviļņu krāsnī 10 līdz 15 minūtes, līdz tas ir kļuvis mīksts.

Tas arī viss! Ķirbis ir gatavs ēšanai!

Avots

Uzturs

Olbaltumvielas ir viens no četriem makroelementiem, ko nepieciešams uzņemt katru dienu, lai saglabātu sāta sajūtu, veicinātu muskuļu augšanu un uzturētu vispārējo veselību. Tas, cik daudz olbaltumvielu dienā nepieciešams uzņemt, ir atkarīgs no dažādiem faktoriem - vecuma, aktivitāšu daudzuma u.c.

Svarīgākais