Kā 20 minūtēs gardi pagatavot ķirbi?

© pexels.com

Šī būs, iespējams, pati vienkāršākā un ātrākā ķirbja pagatavošanas recepte. Lai varētu baudīt gardo ķirbi, būs nepieciešamas vien 20 minūtes.

Vajadzēs (4 porcijām):

  • 1 ķirbi;
  • 1/4 gl. kļavu sīrupu (vai arī pēc garšas);
  • 1 ēdamk. sviesta.

Pagatavošana:

1. Pārgrieziet uz pusēm ķirbi un izgrebiet to.

2. Uz šķīvja uzlieciet vienu no ķirbja pusītēm (ar griezto vietu uz augšu).

3. Ķirbī ielieciet ēdamkaroti sviesta un piepildiet to ar kļavu sīrupu.

4. Lieciet ķirbja pusīti "cepties" mikroviļņu krāsnī 10 līdz 15 minūtes, līdz tas ir kļuvis mīksts.

Tas arī viss! Ķirbis ir gatavs ēšanai!

Avots

Uzturs

SIA “Reitan Convenience Latvia” ilgtspējas vadītāja Vita Breidaka, “Neapēd zemeslodi!” izaicinājuma ietvaros, atspēko populārākos mītus, kas apvij veģetāro un vegānisko pārtiku un tās ražošanu.

Svarīgākais