Pagatavot konfektes mājas apstākļos nav nemaz tik sarežģīti, kā varētu šķist. Turklāt tās garšos un izskatīsies lieliski! Konfekšu recepti iesaka "Rimi Bērniem" eksperti Sāra, Lība un Klāvs Smildziņi.
Sertificēta uztura speciāliste Olga Ļubina iesaka gardu un veselīgu banāna ar avokado un kakao deserta recepti. Receptē minētās sastāvdaļas paredzētas četru porciju pagatavošanai.
"Rimi" veselīgas ēšanas eksperte, sertificēta uztura speciāliste Olga Ļubina iesaka pagatavot brokastīt gardu četru graudu spēka putru ar zemesriekstu sviestu un ogām. No receptē esošā sastāvdaļu daudzuma var pagatavot četras porcijas.
Alus cienītājiem, kuriem apnikušas ierastās garšu saderības, baudot alu kopā ar ķiploku grauzdiņiem, čipsiem vai vistu spārniņiem, pavāre Linda Brensone iesaka gardu un viegli pagatavojamu uzkodu recepti. Uzkodas ieteicams baudīt ar rudzu maizes eilu.
Sertificēta uztura speciāliste Olga Ļubina norāda, ka sēklas, līdzīgi kā rieksti, satur daudz olbaltumvielu, taukvielu, vitamīnu un minerālvielu, tomēr veikalos tās ir pieejamas par daudz demokrātiskākām cenām, tādējādi ir draudzīgas ne vien organismam, bet arī maciņam. Izmēģiniet šo gardo sēklu sausmaizīšu recepti!
Vai zinājāt, ka ķirbu sēklas ir ļoti veselīgas un tās nepieciešams iekļaut pavasara ēdienkartē? Pagatavojiet šos gardos salātus, izmantojot ķirbju sēklas!
Ja jums pēc Lieldienām paliek pāri lērums nokrāsotu olu un tās vairs diemžēl nav kur likt, tad mums ir ideja, kā tās pārvērst gardā "mērcē"! Šo mērci var izmantot dažādu uzkodu baudīšanai.
Šefpavārs Artis Upners no “H2O Banketi” iesaka gardu un viegli pagatavojamu ēdienu – cūkgaļas krūtiņas cepeti ar kartupeļu klimpām, šampinjoniem un burkānu salātiem.
Ķirbju biezzupām katram pavāram ir sava recepte un savi knifi, kā zupu piepildīt ar garšu un sātīgumu. Šefpavārs Artis Upners no “H2O Banketi” piedāvā recepti viegli pagatavojamai un gardai ķirbju, burkānu, ingvera krēmzupai ar ķirbju sēklām.