RECEPTE: Makaroni ar olu un dārzeņiem

© unsplash.com

"Rimi" veselīgas ēšanas eksperte, sertificēta uztura speciāliste Olga Ļubina iesaka izmēģināt viņas iecienītu vakariņu recepti - pilngraudu makaronus ar olu un dārzeņiem.

Nepieciešams:

  • 200 g pilngraudu makaronu;
  • 4 olas;
  • 1 mocarella;
  • saldēto dārzeņu maisījums;
  • 1-2 ēd. k. olīveļļas;
  • sāls, pipari, oregano pēc garšas.

Pagatavošana:

  1. Liec vārīties pilngraudu makaronus fusilli.
  2. Vienlaikus uzkarsē pannu, pievieno olīveļļu un liec apcepties saldētus dārzeņus. Kad tie ir gandrīz gatavi, pārsit olas, pievieno sāli, piparus, oregano pēc garšas un samaisi visu kopā.
  3. Pievieno makaronus, nedaudz apcep.
  4. Sarīvē sieru un uzber virsū pirms pasniegšanas.

Virtuvē

Lai paildzinātu produktu mūžu un salgabātu tos svaigus, cilvēki mēdz sasladēt visu ko. Sākot no dārza ogām un augļiem, beidzot jau ar pagatavotām maltītēm. Ir produkti, kuru sasaldēšana liekas pašsaprotama un nerada jautājumus, bet citu produktu sasaldēšana var radīt mulsumu. Kā jums liekas, vai ķiplokus ir ieteicams saldēt?

Svarīgākais