RECEPTE: baltās šokolādes un aveņu konfektes

© Ekrānuzņēmums no Youtube

Šī ir pavisam vienkārša recepte, kā vien no trim sastāvdaļām pagatavot gardas šokolādes konfektes.

Nepieciešams:

  • ledus trauciņš;
  • baltā šokolāde;
  • avenes vai citas ogas pēc izvēles;
  • rieksti;
  • zobu bakstāmais.

Pagatavošana:

1. Ūdens peldē izkausējiet balto šokolādi.

2. Piepildiet ledus trauciņa iedaļas ar izkausēto šokolādi.

Ekrānuzņēmums no Youtube

3. Katrā iedaļā ielieciet pa vienai ogai.

Ekrānuzņēmums no Youtube

4. Ņemiet zobu bakstāmo un ar tā palīdzību ogu iemērcējiet šokolādē.

Ekrānuzņēmums no Youtube

5. Pārkaisiet pāri šokolādei riekstus.

Ekrānuzņēmums no Youtube

6. Lieciet ledus trauciņu saldētavā. Pagaidiet līdz šokolāde sasalst.

7. Kad laiks pagājis un šokolāde sacietējusi, uzmanīgi izņemiet to laukā no trauciņa.

Ekrānuzņēmums no Youtube

Avots

Virtuvē

Populārā Londonas restorāna “Fallow” galvenais šefpavārs Džeks Krofts dalījās ar vienkāršu, taču ļoti gardu recepti divu sastāvdaļu mērcei, kas uzlabos jebkuru ēdienu. Izdevumam “Express” viņš skaidroja, cik viegli ir izveidot "ideālu zīdainu sviesta mērci", izmantojot tikai ūdeni un sviestu.

Svarīgākais