Uztura speciālistes Olgas Ļubinas vakariņu recepte - dārzeņi ar vistu.
Nepieciešams:
- 1 pastinaks;
- 1 biete;
- 1 saldais kartupelis;
- 1 paprika;
- 400 g mazo vistas fileju;
- sāls, pipari, rozmarīns, sarkanā paprika pēc garšas;
- sula no 1 citrona;
- 2 ēd. k. olīveļļas.
Pagatavošana:
- Ieslēdz cepeškrāsni uz 180 grādiem, sagatavo cepamtrauku.
- Nomazgā, nosusini dārzeņus, sagriez papriku, nomizo pastinaku, bieti un saldo kartupeli, sagriez tos kubiņos.
- Vistas fileju nomazgā, sagriez strēmelēs un liec virsū dārzeņiem.
- Pievieno olīveļļu, uzber sāli, piparus, rozmarīnu un sarkano papriku pēc garšas, samaisi un liec cepamtraukā. Cep cepeškrāsnī aptuveni 30-40 minūtes, pirms pasniegšanas uzpilini citrona sulu.