Garda un veselīga vakariņu recepte - dārzeņi ar vistu

© pexels.com

Uztura speciālistes Olgas Ļubinas vakariņu recepte - dārzeņi ar vistu.

Nepieciešams:

  • 1 pastinaks;
  • 1 biete;
  • 1 saldais kartupelis;
  • 1 paprika;
  • 400 g mazo vistas fileju;
  • sāls, pipari, rozmarīns, sarkanā paprika pēc garšas;
  • sula no 1 citrona;
  • 2 ēd. k. olīveļļas.

Pagatavošana:

  1. Ieslēdz cepeškrāsni uz 180 grādiem, sagatavo cepamtrauku.
  2. Nomazgā, nosusini dārzeņus, sagriez papriku, nomizo pastinaku, bieti un saldo kartupeli, sagriez tos kubiņos.
  3. Vistas fileju nomazgā, sagriez strēmelēs un liec virsū dārzeņiem.
  4. Pievieno olīveļļu, uzber sāli, piparus, rozmarīnu un sarkano papriku pēc garšas, samaisi un liec cepamtraukā. Cep cepeškrāsnī aptuveni 30-40 minūtes, pirms pasniegšanas uzpilini citrona sulu.

Virtuvē

Produktu sasaldēšana vēlākam laikam ir izcila ideja, lai nevajadzētu mest laukā pārtiku. Bieži vien cilvēki nezina, kādus produktus var sasaldēt un vai nu tos izmet, vai cenšas ātri notiesāt. Vai zinājāt, ka teju gandrīz visus produktus drīkst likts saldētavā? Sākot no avokado un beidzot ar tortiljām. Noskaidrojiet, kurus produktus ir droši sasaldēt, lai vēlāk tos izlietotu!

Svarīgākais