Izcils salikums! Pagatavo skumbriju kopā ar kvinoju

© unsplash.com

Vai esi kādreiz aizdomājies par to, ka skumbrija var veidot izcilu garšu salikumu kopā ar kvinoju? Uztura speciāliste Olga Ļubina iesaka nobaudīt šo garšu salikumu!

Nepieciešams:

  • 2 gb skumbrijas;
  • 200 g kvinojas;
  • citrons;
  • olīveļļa;
  • sāls, pipari - pēc garšas.

Pagatavošana:

  1. Skumbrijas noskalo un izķidā, iezied ar olīveļļu, uzber nedaudz sāls un piparu. Citronu sagriez šķēlēs un liec iekšā skumbrijā. Skumbriju apcep uz pannas no abām pusēm, līdz tā gatava.
  2. Uzvāri ūdeni un pievieno kvinoju, sāli un citrona šķēli vārīšanas procesā.
  3. Pasniedz skumbriju ar kvinoju.

Virtuvē

Tiem, kas brūnās olas krāso sīpolu mizās, nav jāuztraucas - uz Lieldienu olām nebūs redzams marķējuma zīmogs. Bet, ja olas ir baltas un plānojat tās krāsot gaišās krāsās, marķējums var sabojāt to izskatu. Kā no tā atbrīvoties, stāsta “limon.postimees.ee”.

Svarīgākais