Ideja gardām, veģetārām vakariņām! Griķi ar tofu

© pexels.com

"Rimi" veselīgas ēšanas eksperte, sertificēta uztura speciāliste Olga Ļubina iesaka gardu, veģetāru recepti!

Vajadzēs:

  • 200 g tofu;
  • 200 g griķu;
  • 2 burkāni;
  • 2 vidēja lieluma tomāti;
  • 2 ķiploka daiviņas;
  • Sāls, pipari pēc garšas.

Pagatavošana:

Nomazgā, nosusini un nomizo burkānus, sarīvē. Sakapā ķiploka daiviņas un sagriez gabaliņos tomātus.

Uzkarsē pannu, lej tajā olīveļļu, apcep no sākuma ķiplokus, līdz tie zeltaini, tad pievieno tofu, apcep un liec klāt burkānus un tomātus. Sautē 7-10 minūtes.

Uzvāri griķus, kad tie ir gatavi, samaisi ar tofu un dārzeņiem un pacep vēl 3-5 minūtes.

Virtuvē

Produktu sasaldēšana vēlākam laikam ir izcila ideja, lai nevajadzētu mest laukā pārtiku. Bieži vien cilvēki nezina, kādus produktus var sasaldēt un vai nu tos izmet, vai cenšas ātri notiesāt. Vai zinājāt, ka teju gandrīz visus produktus drīkst likts saldētavā? Sākot no avokado un beidzot ar tortiljām. Noskaidrojiet, kurus produktus ir droši sasaldēt, lai vēlāk tos izlietotu!

Svarīgākais