Izmēģini sātīgo, bet tai pat veselīgo cūkgaļas filejas recepti, kuru iesaka nobaudīt uztura speciāliste Olga Ļubina.
Nepieciešams:
- 300 g Briseles kāpostu;
- 2 ķiploka daiviņas;
- 400 g cūkgaļas filejas;
- olīveļļa;
- rozmarīns, timiāns, sāls - pēc garšas.
Pagatavošana:
- Ieslēdz cepeškrāsni uz 180 grādiem, sagatavo cepamtrauku.
- Cūkgaļas fileju nomazgā, nosusini. Veselu fileju ieeļļo ar olīveļļu, uzber sāli, piparus, ierīvē ķiploku, virsū liec rozmarīnu un timiānu.
- Briseles kāpostiem pievieno ēdamkaroti olīveļļas, garšvielas pēc gaumes un liec cepties cepeškrāsnī kopā ar cūkgaļas fileju aptuveni 30-40 minūtes.