Uztura speciāliste iesaka atspirdzinoša un slāpju remdējoša dzēriena recepti

© pexels.com

Uztura speciāliste Liene Sondore iesaka dažādot savu ēdienkarti ar veselīgām ogu receptēm. Veldzē slāpes ar šo gardo dzērienu!

Krāsainais dzēriens ir efektīvs palīgs ieteicamā ūdens daudzuma uzņemšanai.

Sastāvdaļas: sauja ogu pēc izvēles, pāris piparmētras zariņu, viens laims vai citrons, ledus un ūdens.

Pagatavošanas gaita:

  1. Glāzē vai ūdens krūzē liek pāris laima šķēlītes un svaigas piparmētras lapiņas, nedaudz saspaida.
  2. Pievieno ogas, pielej ūdeni un liek klāt ledu pēc izvēles.

Virtuvē

Mazās, elegantās cepumu un ābolu kūciņas ir lielisks veids, kā padarīt ikdienu īpašu un iepriecināt ģimeni svētku dienā. Marcipāns un āboli veido izcilas garšas kombināciju, radot izsmalcinātu desertu, kas izpelnīsies uzmanību gan uz svētku galda, gan pusdienās ar tuvajiem.