Recepte

26.mai 2023
Sertificēta uztura speciāliste Olga Ļubina iesaka gardu un veselīgu banāna ar avokado un kakao deserta recepti. Receptē minētās sastāvdaļas paredzētas četru porciju pagatavošanai.
24.mai 2023
"Rimi" veselīgas ēšanas eksperte, sertificēta uztura speciāliste Olga Ļubina iesaka pagatavot brokastīt gardu četru graudu spēka putru ar zemesriekstu sviestu un ogām. No receptē esošā sastāvdaļu daudzuma var pagatavot četras porcijas.
22.mai 2023
Pavāre Linda Brensone dalās ar gardu dateļu pudiņa recepti. Receptē aprakstītais sastāvdaļu daudzums pietiks sešām porcijām.
18.mai 2023
Pavāre Linda Brensone radījusi desertu recepti, kuras pagatavošana būs spēkā ikvienam.
15.mai 2023
Pavāre Linda Brensone iesaka neparastu, bet gardu uzkodu pie alus! Tās pagatavošana būs pavisam vienkārša!
13.mai 2023
Pārsteidziet savus viesus ar vēl nebaudītu ēdienu, nepavadot pie plīts visu dienu! Recepti iesaka pavāre Linda Brensone.
11.mai 2023
"Rimi eksperte", sertificēta uztura speciāliste Olga Ļubina iesaka gardi pavasarīgo salātu recepti.
10.mai 2023
Alus cienītājiem, kuriem apnikušas ierastās garšu saderības, baudot alu kopā ar ķiploku grauzdiņiem, čipsiem vai vistu spārniņiem, pavāre Linda Brensone iesaka gardu un viegli pagatavojamu uzkodu recepti. Uzkodas ieteicams baudīt ar rudzu maizes eilu. 
6.mai 2023
Sertificēta uztura speciāliste Olga Ļubina norāda, ka sēklas, līdzīgi kā rieksti, satur daudz olbaltumvielu, taukvielu, vitamīnu un minerālvielu, tomēr veikalos tās ir pieejamas par daudz demokrātiskākām cenām, tādējādi ir draudzīgas ne vien organismam, bet arī maciņam. Izmēģiniet šo gardo sēklu sausmaizīšu recepti!
28.apr 2023
Ieprieciniet brīvdienu rītā savas un mīļoto cilvēku garšu kārpiņas, pagatavojiet sātīgas karstmaizes.
24.apr 2023
Vai zinājāt, ka ķirbu sēklas ir ļoti veselīgas un tās nepieciešams iekļaut pavasara ēdienkartē? Pagatavojiet šos gardos salātus, izmantojot ķirbju sēklas!
20.apr 2023
Lai pagatavotu savus tortiljas čipšus jeb kraukšķus būs nepieciešamas vien dažas sastāvdaļas.
9.apr 2023
Ja jums pēc Lieldienām paliek pāri lērums nokrāsotu olu un tās vairs diemžēl nav kur likt, tad mums ir ideja, kā tās pārvērst gardā "mērcē"! Šo mērci var izmantot dažādu uzkodu baudīšanai.
26.mar 2023
Šefpavārs Artis Upners no “H2O Banketi” iesaka gardu un viegli pagatavojamu ēdienu – cūkgaļas krūtiņas cepeti ar kartupeļu klimpām, šampinjoniem un burkānu salātiem.
22.mar 2023
Uztura speciāliste Liene Sondore dalās ar divām gardām un veselīgām receptēm, kuras izmēģināt šajā pavasarī!
15.mar 2023
Ķirbju biezzupām katram pavāram ir sava recepte un savi knifi, kā zupu piepildīt ar garšu un sātīgumu. Šefpavārs Artis Upners no “H2O Banketi” piedāvā recepti viegli pagatavojamai un gardai ķirbju, burkānu, ingvera krēmzupai ar ķirbju sēklām.
10.mar 2023
Parfē ir sasaldēts saldais ēdiens, kas nāk no Francijas. Varētu teikts, ka parfē ir attāls radinieks saldējumam, jo abi divi ir aukstie deserti, taču to pagatavošanas veidi stipri atšķiras. Šoreiz jums piedāvājam izmēģināt ogu parafē!
2.mar 2023
Zivis un jūras produkti ir ļoti vērtīga ikdienas maltītes sastāvdaļa, ko diemžēl Latvijā uzturā izmantojam pārāk maz. Nevajag lasi, nevajag foreli – izmantojot cenā pieejamākas zivis un izdomas bagātas receptes, rezultāts būs gan gards, gan izdevīgs! Šefpavārs Artis Upners no “H2O Banketi” piedāvā recepti mintajas zivs plācenīšiem ar apceptiem dārzeņiem.
18.feb 2023
"Pīrādziņu gatavošana ir pavisam vienkārša – vienā receptē ir trīs sastāvdaļas, bet otrā tikai divas,” saka Rimi Bērniem eksperts Klāvs Smildziņš.
17.feb 2023
Kā pārsteigt mīļoto ar mazliet savādākām un daudzveidīgām vakariņām? Sarīko tako vakariņas! Svarīgi, ka šādām vakariņām sagatavoties var vienkārši un ātri  – tātad arī darbdienas vakarā. Atliek pa ceļam uz mājām vai iepriekš pēc savas un viesa gaumes sarūpēt dārzeņus, tako laiviņas vai tortiljas, dažādas piedevas un 20 minūtēs virtuvē pagatavot vakariņas, kas ne tikai ir nedaudz neikdienišķas, bet arī ar savu krāsaino izskatu rosina apetīti, atklāj Paulig un Santa Maria mārketinga aktivitāšu vadītāja mazumtirdzniecībā Latvijā Inga Auziņa.