Recepte

11.dec 2022
Gards, patīkami smaržojošs kakao piedienas aukstajiem ziemas vakariem. Ieprieciniet sevi ar krēmīgu kakao!
5.dec 2022
Gvakamoles mērce, kuras izcelsme meklējama Meksikā, ir labi zināms meksikāņu gardums visā pasaulē. Tās pielietojumus ir plašs, bet visbiežāk to ēd ar čipsiem vai maizi. Ar ideju gardas gvakamoles pagatavošanā dalās Barbora.lv.
24.nov 2022
Gardu, siltu un apetelīgu saldumu pagatavošana ne vienmēr var būt ļoti sarežģīta. Lai arī var šķist, ka, piemēram, cepumus ir daudz vieglāk iegādāties veikalā, tā nemaz nav. Izmēģiniet šo 60 sekunžu recepti.
13.nov 2022
Šīs mīkstās šokolādes konfektes ir ne tikai viegli pagatavojamas, bet arī ļoti gardas. Izmēģiniet šo recepti un ieprieciniet savas garšas kārpiņas.
10.nov 2022
Mūsdienu steidzīgā dzīves ritma dēļ un laika taupīšanas nolūkos izlaistas pusdienas nav retums. Noslogoto profesiju pārstāvji mēdz atrunāties, ka lielā darba apjoma dēļ pusdienu ieturēšanai vienkārši nav laika. Tomēr pilnvērtīga pusdienu maltīte palīdz optimizēt intelektuālās spējas atlikušās darba dienas laikā, kā arī regulēt enerģiju un cukura līmeni asinīs.
29.okt 2022
Kraukšķīga karameles garoziņa, maigs vaniļas krēms – iebaudi karotīti un vienā mirklī nokļūsti Francijā… Pagatavot šo kārumu mājās, izrādās, nemaz nav sarežģīti!
28.okt 2022
Izmēģini pagatavot ceptus ēdamos kastaņus, ja gadījies tos ieraudzīt veikalā.Tuvojoties ziemas sezonai, tie vairs nav liels retums. Un atceries, ka mūsu parkos visbiežāk sastopamie zirgkastaņas augļi nav ēdami!
27.okt 2022
Saldais krējums sātīgajai un aromātiskajai zivju zupai piešķir maigu garšu.
21.okt 2022
Zeltaini brūnas kartupeļu kotletītes ar sīpoliem var pasniegt kā patstāvīgu ēdienu ar krējumu vai kā piedevu gaļas ēdieniem.
20.okt 2022
Japāņu gaumē marinētu skumbriju var pasniegt kā uzkodu vai izmantot salātiem un sviestmaizēm.
19.okt 2022
Šis krēms īpaši patiks aizņemtām saimniecēm – vajadzīgas tikai divas sastāvdaļas un mazliet laika. Sviesta un iebiezinātā piena krēms īpaši labi noder kūciņām un tortēm.
17.okt 2022
Brīdī, kad no dārziem un veikalu plauktiem uz virtuvēm sāk velties omulīgi apaļie ķirbji, katra pavāra svēts pienākums ir pagatavot vismaz vienu ķirbju ēdienu! Pavāre un uztura speciāliste Jevgēnija Jansone piedāvā divas ķirbju ēdienu receptes, kas noteikti jāpagatavo šoruden.
15.okt 2022
Brīvdienu rītos sevi vajag palutināt ar īpaši gardām brokastīm. Šī ir pavisam vienkārša un ātri pagatavojama recepte! Būs gardi!
14.okt 2022
Brīvdienu vakaros, pavadot laiku skatoties filmas, roka tā vien stiepjas dažādu uzkodu virzienā. Ja jums ir apnikušas ierastās uzkodas un vēlaties pamēģināt kaut ko jaunu, tad mums ir ideja - sāļā uzkoda no kukurūzas.
3.okt 2022
Pagatavojiet gardus, mīkstus un mutē kūstošus ķirbju cepumus!
26.sep 2022
Džeimijs Olivers ir viens no talantīgākajiem šefpavāriem. Viņš ir radījis daudz gardu recepšu. Šī ir viena no tām - dārzeņu sautējums franču gaumē.
21.sep 2022
1983. gada 21. septembrī laikraksts "New York Times" publicēja plūmju kūkas recepti, kas ātri kļuva populāra. Tik populāra, ka lasītāji vēlākajos gados to sāka izmantot šī laikraksta redaktoru šantāžai. Šīs receptes popularitāte, iespējams, slēpjas tās pagatavošanā. Kūkai nepieciešamie produkti ir nopērkami parastos pārtikas veikalos, un arī tās cepšana neprasa nekādas īpašas konditora prasmes. Tagad, plūmju laikā, ir īstais brīdis izmēģināt šo recepti.
9.sep 2022
Veikalā pieejams plašs klāsts ar dažādiem garšvielu maisījumiem, kuri ir paredzēti uzkodu, salātu mērcīšu pagatavošanai. Nepērciet veikalā, bet pagatavojiet pats!
19.aug 2022
Var šķist, ka saldējuma pagatavošana var būt ilgs un sarežģīts darbs, taču tā nav! Izmēģiniet šo pavisam vienkāršo recepti.
9.aug 2022
Ir klāt gaileņu laiks. Ja jums ir apnikušas ierastās sēņu pagatavošanas receptes, izmēģiniet ko jaunu - kraukšķīgās gailenes!