Šie snikerīši gan garšo, gan izskatās teicami! Būtiski tas, ka arī to gatavošana nav sarežģīta vai laikietilpīga. Recepti iesaka "Rimi Bērniem" eksperti Sāra, Lība un Klāvs Smildziņi.
Nepieciešams:
- 180 g cepumu “Selga”;
- 120 g sviesta;
- 40 ml piena;
- 200 g konfekšu “Gotiņa”;
- 2 saujas sāļo zemesriekstu;
- 200 g piena šokolādes.
Gatavošana:
- Izkausē 80 g sviesta.
- Cepumiem pievieno kausēto sviestu un smalki samaļ.
- Masu liek formā, nopresē, atdzesē.
- Katlā izkausē konfektes “Gotiņa”, klāt lejot pienu.
- Konfekšu masai pievieno zemesriekstus un samaisa.
- Riekstu masu lej virs cepumiem, atstāj dzesēties.
- Izkausē šokolādi, kam pievienoti 40 g sviesta. Lej pāri zemesriekstu masai.
- Atdzesētu kārtojumu sagriež batoniņos.