Dzērvenes pūdercukurā ir lielisks našķis ziemas vēsajos vakaros. Saldais pūdercukurs apvienojumā ar skābo dzērveni ir izcils salikums! Bet kā dzērvenes pūdercukurā pagatavot paša spēkiem, lasiet tālāk!
1. Katliņā uz lēnas uguns ūdenī izšķīdiniet 2 glāzes cukura.
2. Uzkarsējiet cukuru līdz vārīšanās temperatūrai un noņemiet pēc tam no plīts.
3. Cukura sīrupā ieberiet dzērvenes. Kārtīgi iemaisiet tās sīrupā, lai ikkatra odziņa būtu noklāta.
5. Lieciet dzērvenes ledusskapī uz astoņām stundām.
6. Pēc astoņām stundām apviļājiet dzērvenes pūdercukurā.
Pēc apmēram vienas līdz divām stundām varat baudīt kraukšķīgās dzērvenes pūdercukurā!