Kā mājās pagatavot dzērvenes pūdercukurā?

© unsplash.com

Dzērvenes pūdercukurā ir lielisks našķis ziemas vēsajos vakaros. Saldais pūdercukurs apvienojumā ar skābo dzērveni ir izcils salikums! Bet kā dzērvenes pūdercukurā pagatavot paša spēkiem, lasiet tālāk!

Vajadzēs:

  • 2 glāzes cukura;
  • 3 glāzes dzērveņu;
  • 1 glāzi pūdercukura;
  • 2 glāzes ūdens.

Pagatavošana:

1. Katliņā uz lēnas uguns ūdenī izšķīdiniet 2 glāzes cukura.

2. Uzkarsējiet cukuru līdz vārīšanās temperatūrai un noņemiet pēc tam no plīts.

3. Cukura sīrupā ieberiet dzērvenes. Kārtīgi iemaisiet tās sīrupā, lai ikkatra odziņa būtu noklāta.

5. Lieciet dzērvenes ledusskapī uz astoņām stundām.

6. Pēc astoņām stundām apviļājiet dzērvenes pūdercukurā.

Pēc apmēram vienas līdz divām stundām varat baudīt kraukšķīgās dzērvenes pūdercukurā!

Avots

Virtuvē

Kādam jābūt īstam chili con carne jeb asajam meksikāņu sautējumam ar malto gaļu un pupiņām? Uz šo jautājumu atrast atbildi pie Rimi Gardēža, šefpavāra Normunda Baranovska devās DJ un ētera personība Magnuss Eriņš. Rezultāts – izdevīga un sātīga maltīte, ko baudīt kopā ar mīļoto cilvēku, kura klātbūtnē nav jākaunas sasmērēt rokas, kad chili con carne tiek servēta uz paštaisītām tortiljām.